Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Praxis 

všechny recenze uživatele

O pár fekálních fórků horší než předchozí díl. Dvojka trpí klasickými neduhy - všechno větší, všeho více a prostě víc namachrovaně. Zároveň víte, jak to skončí - všichni si padnou kolem krku a bude to OK. Neříkám, že jsem se neusmál, pár momentů bylo vážně hodně WTF vtipných, ale většinou jsem si klepal na čelo a říkal si - AHA? 50% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší, než jednička. Tentokrát to není žádná familierní komedie, ale správný nekompromisní nářez. K dokonalosti tomu samozřejmě něco chybí, ale s kamarády se u toho budete bavit. Co mě ale dokonale sralo, je výběr ženského osazenstva. Selenu tam dají na 3 vteřiny a zbytek odehraje bloncka (ta se mi líbí), černoška (proti ní nic nemám) a hnusná tlustá kráva. To jako i v tom Hollywoodu musíte plnit nějaké kvóty proti diskriminaci? Nám se tu takové ženské prostě nelíbí! ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ještě šílenější, zhulenější, ožralejší a nebezpečnější je tahle parta holek je než Delta Psí. Podobná věc tu už byla s 22 Jump Street, kdy dvojka prostě těžce válcuje jedničku. Navíc tvůrcům se tady povedlo rozehrát tři dějové line, a ve všech třech případech, ani jedna strana nepůsobí jako ta špatná, takže divák tak nějak fandí všem. Jo a Chloë byla naprosto vynikající, tyhle role zlobivých holek, ji prostě sednou. Musím začít víc koukat na její filmy. Rogen zkouší rapovat a vytáhne to svoje nářadí......né nemyslím přirození, myslím to že je žid, to bylo výborný. Tenhle film je ideální na léto, vypnout mozek a užívat si film,. Pokuď od tohohle filmu očekáváte Turinského koně a nebo přemítaní nad životem, tak tady to fakt nenajdete, ironie že někteří diváci to asi fakt čekali. Takže bomba komedie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Víceméně stejných 50 % jako jsem dal jedničce, jen tentokrát s přívětivějším (jelikož vyhrály obě strany) a "dospělejším" vyzněním. Nezávislému sesterstvu v čele s výbornou Chloë se dalo fandit a ostatní se také lehce posunuli (nejvíc ustrnulý sympaťák Zac), takže pouze neopakovali provařený scénář z minula (nebo jsem už všechno komplet zapomněl). Skutečně rozesmály mnohé pěkně dotažené, s vážnou tváří a kvalitně natočené absurdity (dynamická loupež trávy, airbagy), aby je pak neomylně shodily trapné nechuťárny přes míru (blitky, tampóny, šourek, porod – nožička, blé). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování Sousedů neztrácí nic oproti prvnímu dílu, který nabídl celkem svižnou a lehkou letní zábavu k odreagování se. Jde sice na jednu stranu o průměrně natočenou komedii s jednoduchým scénářem, nicméně na druhou stranu jsem se nejednou opravdu od srdce zasmál, což je u tohoto žánru nejdůležitější. Samozřejmě došlo i na pár okatých moralizujích mouder, ale to vem čert, jelikož to dnes najde člověk téměř všude. Nejvíce mě odbouraly scény alá Mimoni a pokus o útěk z garáže. Zkrátka obstojný druhý díl, který v rámci genderové rovnováhy nabízí tentokrát více ženských hrdinek, které však ani náhodou nezaostávají pozadu za mužským obsazením a řádně hlavním hrdinům zatopí pod kotlem. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)
  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama