Reklama

Reklama

Kekkai sensen

(seriál)
  • Japonsko 血界戦線 (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2017), 10 h 25 min (Minutáž: 25–50 min)

Předloha:

Jasuhiro Naitó (komiks)

Hrají:

Daisuke Sakaguči, Kazuja Nakai, Akio Ócuka, Rikija Kojama, Micuru Mijamoto, Júma Učida, Keidži Fudžiwara, Mamoru Mijano, Mijuki Sawaširo, Nana Mizuki (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V New Yorku se jednoho dne otevřela trhlina do podsvětí a uvěznila celé město v neproniknutelné kopuli. Celé roky zde žijí lidé a bytosti pospolu. Jednoho dne ale někdo začne vyhrožovat, že kopuli zničí a tak skupina super lidí, samozvaní ochránci, se onu osobu pokusí zastavit. (Harroc)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (9)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu drhl, ale posléze mě to naprosto chytilo a já byla ztracena ve víru příběhu, točila jsem se dle jejich tónů a vůbec se za to nestydím. Zapp a Black si mě získali okamžitě - a tito dva šílenci mi stačili až do konce, abych se s nimi bavila. Leo taky nebyl k zahození, ale na ty dva zkrátka a dobře neměl. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové z Bones se opět nezapřeli a naservírovali další vizuální bordel převážně epizodického rázu, jenž mi svou hravostí imponoval i tentokráte, leč dvakrát po sobě se jim vyloženě do černého trefit nepodařilo. To však budiž nebráno jako výtka, neboť stejně jako u Dandyho mi bylo dopřáno zajímavých postav, kvalitní kresby i animace, všudypřítomné atmosféry tvůrčí nespoutanosti a ódy chlebíčka animátorského na radost, prosťounkého námětu přetaveného do narativních i animačních hrátek a v druhé polovině seriálu i zdařilé gradace děje. Když se k tomu přidá i dobrá hudba – jak samotný soundtrack, tak úvodní i závěrečná znělka –, jest u mne na čtyři hvězdy zaděláno, sic trochu slabší: zejména v první polovině seriál totiž trpí syndromem druhé řady Dandyho – postrádá dějovost na mou vkus až nadmíru a je příliš zahleděn do svých vizuálních hrátek, což možná v jednom díle oko diváka potěšit dovede, na ploše více dílů již ne tolik. Díky však lidem z Bones za to, že od sebezahleděnosti počínaje dílem o houbovém mužíčku upustili a výtečně mi spravili chuť, která vydržela až do konce. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady sa dá povedať, že u Kekkai sensen mi vadí proste epizódovosť príbehu a dá do istej miery aj veľa charakterov aj keď charaktery sú také priemerné a v podstate majú celkom dobrú osobnosť atď. Chýba tomu nejaký šmrnc, niečo prekvapujúce a ono vlastne v každom diely niečo zaujímavé je, ale ďalšie diely na to vôbec nenadväzujú. Hlavný hrdina trochu vybočuje z tých bežných hrdinov som nula a budem superman a toto mi napríklad nevadilo. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Celkem souhlasím s komentářem Zízy. Svými slovy bych dodal, že mi to přišlo jak anime od zkušeného člověka, který prostě potřeboval vydělat další peníze a tak udělal další anime ..přestože mu scházel nápad. Pro mě to bylo anime bez duše. Těsně pod tři hvězdičky. 49% ()

q66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První to dobré: jako shounen je to nadprůměrně zábavné, i když nijak revoluční, hlavně díky prostředí, většinou dobré režii a rychlému tempu; postavy jsou sice standard, ale charakterizace je na docela dobré úrovni a tak nějak to celkem funguje. Taky animace je kvalitní a zmínit lze i opening od Bump of Chicken a ending od Unison Square Garden. A pak to špatné: je tu částečná epizodičnost, což docela omezuje celkový potenciál (navíc ty lepší a horší epizody mezi sebou dost kontrastují), seriál neví vůbec kam má směřovat (pro příště by bylo dobré srovnat priority) a finále je neskutečný bordel, který dost škodí celkovému dojmu - nakonec je to 6/10 s malým plusem. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (2)

  • Scénárista Yasuhiro Nightow původně plánoval napsat příběh o lovu upírů, zasazený do prostředí moderního velkoměsta. Celý seriál pak nakonec vyznívá humorněji a fantastičtěji, než bylo původně zamýšleno a vzdáleně se inspiruje jiným Nightowovým seriálem jménem Trigun. (novoten)

Reklama

Reklama