Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (225)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $100,407,760Tržby Celosvetovo $371,985,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,682,327Tržby za predaj DVD v USA $16,095,014║ Najviac znesiteľný diel ale stále strašne naivná bejkovina, ktorá svojou romantickou úrovňou môže súperiť jedine zo sériou Twilight. Neskutočne toporný herci v ústredných úlohách, strach a hrôza. /25%/ ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Končím s prací i se studiem a začnu se živit, jako spisovatelka BDSM románů. Neviděla jsem sice první dva díly, celé mi to přišlo jak německá kriminálka: bez děje a komisaře Rexe. Narvané kino k prasknutí, spoustu trpících kluků, co se vyrazili podívat na toho pana úžasného a zjistit po čem jejich partnerky touží... myslím, že většina si všímali více pout, análních kolíků než toho luxusu, kterým pan Šedý oplíval. Každopádně jiskra naděje, že je partnerky neopustí byla zažehnuta, jelikož pan Šedý neumí vařit...ufff. Čekala jsem krapet jiný konec, takový kdy se Anestejža probudí z bezvědomi na dlaždičkách McDonaldu, když uklouzla po omastku z fritézi, při smažení hranolků a všechno se jí to jen zdálo....to možná bude v dalším díle....necháme se překvapit. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Bez mučení hned na začátku přiznávám, že mám velkou slabost pro irského herce Jamieho Dornana. Nehledě na to, že v závěrečné části téhle nenáviděné trilogie vypadá se strništěm na tváři konečně jako pořádný chlap, který by stál za hřích nejen díky své vymakané postavě. Navíc oproti druhému veskrze nudnému dílu jsem se nakonec dočkala i nějakého napětí a téměř detektivní zápletky. Třebaže byl scénář místy dost hloupoučký, tak jsem si Padesát odstínů svobody překvapivě docela užila. Možná trochu nadhodnotím, ale já se fakt bavila. (70%) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

S knihou nemám nič spoločné. Neviem koľko ich je, ale pevne verím, že len tri. Na toto fakt chodia ľudia do kina? Fakt to zarobilo skoro 400 miliónov dolárov? Kniha musela byť naozaj úspešná a populárna. Celá trilógia je veľmi fádna, prevažne nudná a zabudnuteľná. Herci až príliš nevýrazní. Navyše takýto rozpočet a takýto výsledok? Veď Blomkamp pred dekádou natočil za polovičný rozpočet našlapané akčné sci-fi District 9. Možno je trojka najznesiteľnejší a chvalabohu najkratší diel série, ale stále to nedosahuje ani priemeru. O 50 odtieňoch sa často medzi ľudmi hovorí, no nechápem o čom môžu debatovať. O pár rokov to vyšumí ako šumienka a nikto si ani nespomenie. 45% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda... Chlap je pořád divnej a nezachrání ho ani miliardy, ani dokonalej zadek (ten je jedinej důvod, proč si pustit i třetí díl). Ženská je ještě divnější. Záliby v šukání má každý chlap a očividně o peníze ji taky nejde, tak co na něm vidí? Příběhově je to nejslabší díl i když první dva si už nepamatuju. Byla bych ochotná přihodit hvězdu, kdyby při hrátkách se zmrlinou ji tam tu lžičku vrazil, ale na to autorka i scénáristi asi neměli koule :o) A co ten závěr? To jako fakt? ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Kim Basinger se jako Elena Lincoln objeví pouze v prodloužené verzi filmu a jen ve dvou krátkých nemluvených scénách. (Agatha)
  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama