Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (225)

venison 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem u šedé jedničky usnula, temnou dvojku vynechala a na svobodnou trojku vyrazila pro změnu do kina s milou společností v podobě maminky na mateřské, díky které se nějaké scény z filmu rovnali spíše komedii ;-) Ono, když v nějakém filmu je jedna z hlavních postav bývalý sirotek, nyní milionář, tak to o vyšší příběhové úrovni hodně vypovídá.. V díle "Padesát odstínů svobody" mi tak trošku přijde, že erotické scény jsou zde jen ze zvyku, jinak se snaží spíše vnést do popředí kriminální linii.. Béčková červená knihovna s pohádkovými prvky ;-) ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Takový poklidný domácí novomanželský sex přerušovaný jen nesouvisejícím špatným krimi příběhem, který byl vymyšlený asi jen pro to, aby sága byla třídílná. Reakce postav kdykoli během filmu byly naprosto otřesné a nelogické. Nemůžu ani říct, že by herci přehrávali, spíše jejich postavy kompletně přeháněly. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda... Chlap je pořád divnej a nezachrání ho ani miliardy, ani dokonalej zadek (ten je jedinej důvod, proč si pustit i třetí díl). Ženská je ještě divnější. Záliby v šukání má každý chlap a očividně o peníze ji taky nejde, tak co na něm vidí? Příběhově je to nejslabší díl i když první dva si už nepamatuju. Byla bych ochotná přihodit hvězdu, kdyby při hrátkách se zmrlinou ji tam tu lžičku vrazil, ale na to autorka i scénáristi asi neměli koule :o) A co ten závěr? To jako fakt? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý paradox. Je na tom nejhorší a nejvíc otravné to, proč na to diváci a zejména divačky nejvíce chodí do kina. Ta snaha o hogo-fogo soft porn thriller movie pro náctileté je totální paralizér celkového zážitku a k tak charizmatickým hlavním hrdinům ani není nutný. Pominu-li tedy potřebu tvůrců dělat co 10 minut místy velmi imbecilní sexualní kousky, pak je to jen lehce podprůměrný thriller a velmi nadprůměrná sonda do průkopnické generace dnešních úspěšných třicátníku se vším co k nim patří. Foley nabízí svěží, zábavnou a inteligentní interakci dvou lidí s velkým "životním" potenciálem a hází rukavici zhmotněným vrstevníkům sedícím v kině, protože žít i na desetinové sociální/finanční úrovni filmových manželů Greyových otevírá sakra velké brány do světa, kde je hodně věcí možných zažít, získat a dokázat. Když si z toho člověk vezme to dobré, je to docela i motivační film. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Lepší než minulý díl - kratší, s propracovanější dějovou linkou. Lepší než kniha - žádná nesnesitelná Anina vnitřní bohyně, jenom miminum rádobyvzrušujících mailů a zpráv. Erotické scény opět spočítáme na prstech jedné ruky, ale čekal snad někdo něco jiného? Dva hezcí lidé spolu žijí v krásném bytě, jezdí na krásné dovolené, řídí krásná rychlá auta. Do toho si poradí s jedním záporákem, manželskou krizí a jestli neumřeli, tak tam žijí dodnes. Jen ten Dornanův zpěv si teda mohli odpustit. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)
  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. února 2018 v Paříži (Francie). (BMW12)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama