Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková novácká nekonečná telenovela, které jsou ke cti snad jedině benátecké exteriéry (filmaři tam v poslední době ale točí nějak jak na běžícím pásu, asi mají od města slevu), kdy je naprosto jednoduchý nápad roztažen na milión epizod. Občas mi to tím soubojem kluků s majitelem připomíná Večerníček, Jáju a Páju v boji proti řezníkovi Krkovičkovi, ale nemyslím to nějak jako kompliment - večerníčkovské díly totiž mají jen deset minut a oproti tomuhle jsou nabity akcí až na půdu. Osmdesát hodinových dílů v podstatě o ničem, bez posunů v ději?! ()

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Mno,ako by som sa slušne vyjadril k prvým dvom dielom,aha,už to mám,fekálie,fekálie.... !. Momentálny TV trend je varenie,každý chuj a pipina varí. Prima produkcia si povedala, prečo to ešte nevyužiť a na rýchlo nezbalastiť niečo na tú tému?. Výsledok máte možnosť vidieť sami. Obávam sa že TV kanalizácie nestoja o to aby sa vymanili s tých hovien,vyhovuje im debilita divákov. Nemusia sa namáhať a snažiť sa aspoň trochu zvyšovať latku kvality vysielaného obsahu ()

Reklama

hony23 

všechny recenze uživatele

Takže si dáme recept na Ohnivé kuře: Nejdříve napíšeme scénář. Ze slaboduchých dialogů připravíme děj, který vložíme do restauračního prostředí, aby nebylo těch seriálů na vodě a v ordinacích přespříliš. Protože Češi mají rádi humor, přidáme pár upocených vtípků a výslednou kejdu vlejeme do úst nebohých herců, kteří se z důvodu potřeby dlouhodobého, pravidelného příjmu upsali k účinkování v této lapálii. Podáváme 2x týdně v hlavním vysílacím čase, protože nic lepšího na Primě natočit neumíme a protože si národ, který nejvíce důvěřuje Zemanovi a Babišovi, nic lepšího nezaslouží! ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

"Pátina nevraživost vůči Tonymu Bendovi se v poslední době nedá přehlédnout. Pan Seifert vydírá Hejduka. Standa s Laděnou podstoupí testy plodnosti. Klára má trápení s Didi, zdá se být nemocná. Krupičkovi slaví rozvod, Pepa v hospodě, Krupice se Skálou v Praze. Václav se rozhodne využít Denise, aby dostal Kateřinu zpět do vesnice." //// Klasický popisek jednoho dílu v časopise s TV programem, řeknete si. Ale poznali by jste, že každá věta je z jiného seriálu? Poznali by jste, která ze kterého? Kurva, že ne! Protože všechny tyhle debilní české seriály jsou O VŠEM. Všechny o všem. Strašně se ze začátku tváří, jak Kuře je o gastronomii, Přístav je o provozování hospody, aby všechny spadly do úplně stejných starostí a situací, jako v ostatních seriálech, navíc se stále stejnými herci. Hnusná fabriková výroba, ze které je mi zle. A tak, jak jedou televize na pásu tyhle seriály, tak já jedu Odpady. Stejný pás, stejné razítko. Bum. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Za pilot jsem dala hvězdičku...ale teď bych prehodnotila na odpad...hrůza... Scénář tak mizerný, jako jsou výkony protagonistů... To je zas neděle! ..u dílů 27 přidávám hvězdičku,neb jsem zjistila,že se na to už asi 10 dílů dívám! :-)a po dalších deseti další..už asi blbnu...ale začalo se mi to líbit... Ufff děsím se, že po dalších dvaceti dám pět! :-D ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Hotel Grand je ve skutečnosti jídelna místní základní školy. (TheSlezy)
  • Na jeden díl bylo zapotřebí cca 50 komparzistů – za celou dobu se před kamerou objevilo cca 10 200 komparzistů. (TheSlezy)
  • Prima původně seriál pojmenovala Opilý kuře a měl být uveden v lednu 2016. Poté ho přejmenovali na Ohnivý kuře a premiéru odsunuli na březen. (Peklop)

Reklama

Reklama