Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer s Geraltem se vyfiknou na honosný bál, ale během prohýřené noci se ukáže, že všechno je pouhý klam. (Netflix)

Recenze (49)

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Hodnotím tedy zatím tu první polovinu 3. série a nestačím se divit jak nízko to spadlo. Souboje jsou velice efektní pravda, ale to je tak vše. Prakticky se na to vydržím dívat díky naprosto nádherné obrazové kvalitě, seriál využívá velký potenciál Dolby Vision. Nicméně to je tak vše. Příběh chrlí jedna témata a zápletky za druhou a přitom se nic nedořeší a často ani nevím o čem je vlastně řeč, nebo spíš o kom. Cavill se tam jen tak motá, nemá moc co hrát, ale ještě to celkem drží, také představitelka Yen je nádherná. Vedlejší postavy jsou spíše otravné a často herci nesympatičtí. Celé to často působí jako nějaký pokus o Hru o trůny, ale vyznívá to jako laciná telenovelam, která zmíněný seriál vykrádá, též se nebojí si vzít něco i z LOTR (útok duchů na koni=Arwen). Akce už je méně a celkově je příběh většinou nezajímavý. Poslední hřebík do rakve je netflixovská dávka woke. I když je to smyšlená fantasy, je to rušivé, protože víte, že je to tam schválně. Poslední díl je vyloženě nepodařený, přitom potenciál to mělo, ale ty nastavované flashbacky se nepovedly, doslova vás to otrávilo. ()

Bender0101 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je libo dvacetiminutovou epizodu nataženou na dvojnásobek pomocí opakování scén (buď 1:1 nebo z jiného úhlu) a nataženého dialogu, který nejenom neobsahuje prakticky žádný humor ani význam z knih, zároveň obsahuje sotva hrstku podstatných informací? All in not, as it seems! Ve které je Stregobor očividná vějička a "tvůrci" si myslí, že všichni zapomněli na konec první série, kde je Vilgefortz tak trochen chuj? Prosím! Přidáme rakovinotvornou písničku pro ichtyly, kteří nevědí, že All is not, as it seems! a radši budeme opakovat, ať to publiku doteče. Zakončíme překvapivým, neskutečným odhalením, že nejlepší detektivní metoda je podělaná šťastná náhoda; není však čas všechno vstřebat, následuje retardovaný cliffhanger... Nejlépe hodnocený díl první části? All is not, as it seems! ()

Reklama

Budulmanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl třetí série Zaklínače. Pátej díl dělal konečně někdo, kdo to tvl aspoň četl !!! Celá hodina je vlastně čistě jen konverzační, kompletně celá čistě jen jeden bál na Thaneddu, poskládaná z různých zase jen čistě konverzačních střípků a jak vidno, ono to jde i bez šesti a víc údovejch monster a bez akce! Kdyby ke všem předchozím dílům téhle doposud hodně nepovedené série přistupovali přesně tak, jako k tomuhle dílu, bylo by to naprosto jinde! A končí to přesně tím "úžasně/debilním" cliffhangerem, kterej "chceš", když máš na další díly čekat jak dlouho? Měsíc? Proč to takhle není celou dobu? Mno a teď si fakt jen "chvilku" počkat, až se všechno totálně po... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Yen tvoria pár na bále bratstva na ktorom je každý jeden člen z vlastných dôvodov. Teraz zostáva iba odhaliť páchateľa. Prevedenie: Mierne detektívna zápletka by bola zaujímavá, keby nám scenáristi od úvodu nepchali pod nos Stregobora ako hlavného podozrivého. Opakovanie tých istých scén na vyplnenie minutáže je zúfalstvo samo o sebe. A Yen nám v tejto časti ukazuje, že jej predstaviteľka má indické korene vo všetkej paráde. 45% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bez obalu si můžeme říci, že šlo o doposud nejlepší epizodu této řady. Za touto epizodou stál nějaký nápad, děj se prolínal, vracel se neustále v čase a ukazoval nám jiné aspekty rozhovorů z jiných úhlů pohledu. Provedení o něco lépe udělené než samotný "překvapivý" zvrat v závěru. Již několikrát jsem psal, že vedlejší postavy mě v tomto seriálu moc neberou. Tentokrát byly stravitelné a lépe jsem jim přišel na chuť. Kéž by si seriál udržel alespoň takovouto úroveň. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama