Reklama

Reklama

Zaklínač

(seriál)
Trailer 3
USA / Polsko, (2019–2024), 30 h 55 min (Minutáž: 47–67 min)

Tvůrci:

Lauren Schmidt

Předloha:

Andrzej Sapkowski (kniha)

Hrají:

Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Anya Chalotra, Eamon Farren, Adam Levy, Jodhi May, Lars Mikkelsen, Mimi Ndiweni, Wilson Mbomio (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř. (Netflix)

Recenze uživatele Sebule k tomuto seriálu (7)

Série 3 (2023) (S03) 

Ani se nedivím, že Cavill odchází. Tohle je docela slabota. Akce a hudba dobrý, ale bez příběhu, napětí, nápadu a hrozně moc nesrozumitelností. Opravdu velká škoda, že Geralt už ani není hlavní postava, ale občas se tam objeví, poseká lidi a zase jde. A toho sekání lidí taky ubylo, což přihoršilo seriálu. Hodnocení: 5/10 ()

Shaerrawedd (2023) (S03E01) 

Zaklínač se vrací a s ním i moje nadšení. Po prvním díle jsem opravdu spokojený, furt se něco dělo, Geralt a spol jsou na útěku a neustále jim hrozí nějaké nebezpečí. Výborná hudba, která má takový středověký nádech a do toho opravdu skvělá choreografie bojů. I přesto mám ale pár výtek, dějová linka v Redanii mi zatím nepřijde moc zajímavá a trošku jsem se nudil, když na scéně byly postavy právě z Redanie. Taky efekty by mohly být o něco lepší, třeba krev mi přijde až taková moc umělá. Jinak si myslím, že rozjezd dost slušný a doufám, že další epizody budou lepší a lepší. Hodnocení: 8/10 ()

Každý po svém (2023) (S03E02) 

O něco slabší než první díl. Víc mluvení a méně akce. Za to jsme ale viděli pěkně nechutnou stvůru a ještě k tomu se všichni rvou o Ciri. Hodnocení: 6/10 ()

Zase spolu (2023) (S03E03) 

Velký problém mám s tím, že tu bylo opravdu málo Zaklínače a furt nějaké chození okolo horké kaše. Dějově až moc zbytečně zamotané. Hodnocení: 6,5/10 ()

Pozvání (2023) (S03E04) 

Nemůžu si pomoct, ale něco tomu chybí. To stejné, co v minulém díle, ten děj se prostě neposouvá. Vážně jsme se za čtyři díly dostali ke konklávě? Kde je ta epičnost, která je v dílech od Sapkowskeho? Je to takové neslané nemastné a prostě nemám z toho už takový ten feeling epičnosti a historického období. Hodnocení: 5/10 ()

Umění klamu (2023) (S03E05) 

Jo, tenhle díl mě bavil. Hodně intrik a tajemství. Díl byl zajímavé vystavěn a vyhovovalo mi to, každým dalším úsekem se odhalila další nová informace. Akorát z té hudby v pozadí mi už trochu začínalo jebat :D Hodnocení: 8/10 ()

Každý má nějaké úmysly, jenže pak dostane do zubů (2023) (S03E06) 

Tohle fakt zamrzelo. Scenáristé by měli radši hlavou bušit do stěny a možná by jim potom přišel alespoň jeden dobrý nápad. Vůbec nic tam nedává smysl, dej, postavy, motivace, prostě nic. Efekty opravdu špatné a akční scény opravdu nekreativní, akorát souboj Geralta potěšil. Na druhou stranu se mi některé záběry opravdu líbily a akce tam bylo opravdu dostatek. Hodnocení: 4/10 ()

Související novinky

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Jak to vypadá s rebootem Highlandera?

Jak to vypadá s rebootem Highlandera?

31.08.2023

Už to bude pěkných pár let, co byl oznámen reboot kultovní akční sci-fi fantasy Highlander v čele s Henrym Cavillem a režisérem Chadem Stahelskim (John Wick) za kamerou. Jenže Cavill měl od té doby… (více)

Sledovanost Zaklínače klesá

Sledovanost Zaklínače klesá

07.07.2023

Nedávno jsme psali článek zabývající se odchodem hlavní hvězdy Zaklínače Henryho Cavilla, a jak si tvůrci představují, že představí jeho náhradu. Už tehdy jsme se nicméně zabývali taky otázkou, jaké… (více)

Tvůrci Zaklínače komentují odchod Cavilla

Tvůrci Zaklínače komentují odchod Cavilla

02.07.2023

Třetí řada známého Netflix seriálu Zaklínač před pár dny dorazila na streamovací službu – respektive dorazila tam její první část. Zatímco prvních pět epizod už mají diváci k dispozici, zbylé tři… (více)

Reklama

Reklama