Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer s Geraltem se vyfiknou na honosný bál, ale během prohýřené noci se ukáže, že všechno je pouhý klam. (Netflix)

Recenze (49)

oiuoiu odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začala jsem sledovat tuto epizodu, protože v hodnocení byla chválená. Není ale možné, abych toto vydržela. Dabing je totální tragédie - což je černá růže nahoře na dortu stupidity díla. A to nemluvím o zpěvu Marigolda, o líčení čarodějek, o věku Ciri, o čemkoli, co může kohokoli na tomto napadnout. Proč se to stalo? ()

Bender0101 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je libo dvacetiminutovou epizodu nataženou na dvojnásobek pomocí opakování scén (buď 1:1 nebo z jiného úhlu) a nataženého dialogu, který nejenom neobsahuje prakticky žádný humor ani význam z knih, zároveň obsahuje sotva hrstku podstatných informací? All in not, as it seems! Ve které je Stregobor očividná vějička a "tvůrci" si myslí, že všichni zapomněli na konec první série, kde je Vilgefortz tak trochen chuj? Prosím! Přidáme rakovinotvornou písničku pro ichtyly, kteří nevědí, že All is not, as it seems! a radši budeme opakovat, ať to publiku doteče. Zakončíme překvapivým, neskutečným odhalením, že nejlepší detektivní metoda je podělaná šťastná náhoda; není však čas všechno vstřebat, následuje retardovaný cliffhanger... Nejlépe hodnocený díl první části? All is not, as it seems! ()

Reklama

Picoun7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda krásně navodila atmosféru na tuto závěrečnou, která je zatím tou nejlepší z dosud vypuštěné klece dílů. Spletitá konstrukce epizody se zajímavým způsobem dějově prolíná, a nabízí nám politikaření, hašteření, flirt a intriky, které jsou vytočené do vysokých otáček na magickém bále, který nám slouží jako jeviště pro vyřešení nevyřešené otázky -> kdo je oním záhadným mágem? Důsledná detektivní práce na konkláve čarodějů, kterou předvádí Geralt společně s Yennefer, je lahodící zrakovému ústrojí a též potvrzující mé přesvědčení, že mezi vlkem a kráskou s havraními vlasy pravděpodobně existuje soulad i mimo jimi získané role. To hlavní z celé podstaty však je, že jsem si tuto estrádu falše velice užíval. Bylo sice zapotřebí předchozích čtyř epizod, abych se vůbec dokázal znovu zorientovat v tomto světě vědmáků, mágů, elfů a nepovedených CGI potvor, protože se mi jaksi velké množství předchozího obsahu vymazalo z paměti, ale přiznám se, že na zbývající tři kousky se těším. ()

MarekPlachky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z objektivního hlediska se jedná o lehce nadprůměrnou epizodu průměrného seriálu. Největším odvazem je rámcově retrospektivní vyprávění (styl přímo převzaný z kapitoly o bálu na Thaneddu), což je sice velmi odvážné pro tvůrce, ale mimo seriál se nejedná o nic světoborného. S odřenýma ušima je díl tak na 4 hvězdy... ALE já jsem gigantickým fanouškem knih (plus jsou události na Thaneddu mojí nejoblíbenější částí ságy). Při sledování se prostě aktivovala část opičího mozku, která viděla události z knih a způsobila aktivaci neuronů. Geralt mluví s Vilgefortzem o neutralitě a obrazech = mozek šťastný; Sabrina a její šaty = mozek šťastný, slyším jméno Artaud Terranova, Fercart či Marti Sodergren = mozek šťastný; vztah Lydie a Vilgefortze = mozek šťastný. Bál na Thaneddu před blížící se bouří = mozek šťastný... Jen doufám, že poslední tři díly nepokazí dobře našlápnuté finále. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo, nebolo....alebo prilis dlhy bal. :) Pozrime sa na 'NIC' z viacerych uhlov. Nevadia mi intrigy mocnych, ci pletichy magov. V knihach i v hrach to bol celkom zaujimavy prvok. To, ze nam cely cas nukali stareho fuzaca bolo taktiez priehladne. Co mi vsak vadilo, ze postavy konaju nevyspytatelnymi sposobmi bez toho, aby sme napriec dlhymi epizodami poznali ich motivacie - inymi slovami, neuveritelnost charakterov. Pocas sledovania tejto epizody som sa nudil. Slabsi priemer. 35% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama