Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

rukay 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový akčňák - inspirovaný asi vším možným - ke kterému mne přitáhl poměrně zajímavý trailer. Herecky to není taková žumpa, jako je člověk u podobných pokusů zvyklý, a musím uznat, že sem tam mne film i docela bavil. Škoda, že kromě těch dobrých scén to přetéká i záplavou WTF momentů, a dějových lapsů všeho druhu, které příběh spolehlivě svrhávají do tenat odpadních pásových produktů. Dialogy mají klasické expoziční problémy a často se potýkají i se zjevnou debilitou - pardon, drobný neintelektuální přebret, chtěl jsem říct "nesmyslností". Postavy jsou většinou nepředstavené a velké procento jich očividně plní pouze úlohu kanónenfutr. Prostředí mne sice docela bavilo, stejně jako několik málo zajímavých nápadů, přesto jednoznačný kandidát na přibalení blicích pytlíků k DVD zdarma. Jen pro tu umírněnou stopáž nakonec dávám přiměřené 2**. Být film ještě o kus delší, setnu to klidně do Odpadu! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lesné robotie porno, ale bez odvážnych scén. Myslím tým akciu. Čo urobiť, ak chcete natočiť akčnú sci-fi terminátorčinu, ale nemáte na to rozpočet. Tak proste len nechajte hercov medzi sebou kvákať, sem tam niekto vystrelí ( ale nie často, lebo je to drahé ) a zo zvyšku rozpočtu, ktorý sme ušetrili na cateringu a drahých hoteloch ( moteloch ), natočme záverečnú akčnú scénu ( to vážne? ) a potešme fanúšikov, ktorý si myslia, že vrcholom žánru je TRANSMORPHERS od štúdia The Asylum. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy o skupince lidí, kterým hrozí nebezpečí a nějakým způsobem jsou na cestě idealně přírodou. Často se to týká vojáků právě jako v Kill Command, které sice působí jako čisté béčko, ale efekty by strčil do kapsy kdejaký blockbuster. Bohužel to je asi všechno co film může zajímavého nabídnout. Scénář je hodně jednoduchý a vesměs jde jen o to, zabít všechno co se hne a jediné oživení do filmu přináší Vanessa Kirby. Její postava je naprosto dokonalá, přináší určité tajemno, lehké neshody vznikající mezi skupinkou a nevíte po většinu filmu jakou roli zde vlastně hraje a či se jí má člověk obávat nebo naopak. Navíc je i pastvou pro oči, kor když rozsvítí své modré tech oči. Z celého filmu tak vychází, že je to typický film pro chlapy u kterého nemusí přemýšlet. Akce, akce, vulgarity, akce, hezká holka a zase akce... nic víc. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Rozkaz zabíjet bylo pro mě velmi milým překvapením. Nikdy jsem o tomto filmu neslyšel, ale jako sci-fi to má všechno, co to má mít. Ano má spoustu much a ne každá postava je dobře zpracovaná, ale je to napínavé a rychle film ubíhá. Rozhodně se jedná o nadprůměrnou podívanou a mile rád si tento film jednou znovu pustím. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má veliký potenciál, parádní provedení, nápad, hudbu i triky, ale o to víc smutné je, že vše toto není využité na 100%. Film má pár opravdu super momentů, ale ty jsou pouze výplní nekonečna hluchých míst a nudy. Sci-fi stránka funguje, ale po, zhruba, 15 ti minutách je vidět, že film má směřovat spíše k té béčkové části a tak by to taky mělo být. Bohužel jsou scény kdy se nic neděje ve značné přesile s těmi akčními, které jsou sice fajn, ale je jich proklatě málo. Takže celkový looking filmu bohužel nepostačil k tomu, abych se dostatečně pobavil, jak se u dobrých sci-fi akčňáku sluší. Veliká škoda. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno