Reklama

Reklama

Escape from Midwich Valley

všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Francie, 2014, 9 min

Hrají:

Sophie Chamoux

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, frantíci určitě nezklamali. Docela povedený krátkometrážní kousek, který se může opírat o slušné herecké výkony, zajímavou atmosféru i děj a hlavně kvalitní předlohu. Lovecraftova tvorba je však opravdu těžká na zpracování a ne každý se s tím dokáže popasovat. Tady to však zvládli celkem obstojně, takže průměrné ohodnocení je dle mého zcela na místě. Navíc jsem byl spokojený i po akční a trikové stránce… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Záchytný bod. Soundtrack. Nie každá sekvencia v tomto miniatúrnom hororovom kraťasi, je profilovaná k strhujúcemu hudobnému doprovodu. Mať to k réžii prístup, ako hudobník, zrejme je to pecka. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jak se na to dívá někdo, kdo Stín nad Innsmouthem nečetl (nebo nehrál Dark corners of the Earth).Líbilo se mi, že tam nebyly přímo žádné dialogy ani vyprávění (jen super hudba), ale právě pro někoho, kdo nezná zdroj, by to mohlo být obtížnější k pochopení. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý, jak i v přibližně osmi minutách dokáže rejža vytvořit temnou dusnou atmosféru jako kráva, ke které se mnoho zvučných rejžižerských jmen ani vzdáleně nepřiblíží. Pecka. A hudba? Carpenter Brut tu svoji synthwave rozjíždí na plno. Takže bez debat plná palba. ()

JohnnyBane 

všechny recenze uživatele

Krásně natočené nic. Innsmouth z toho nedýchal ani omylem. "Nakažení" lidé byli spíše karikaturami, vše působilo moc naklizeně a čistě jak v reklamě od Ikei .. takže zbytečnost... ()

Reklama

Reklama