Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tipoval bych, že pořad je jakýmsi oprášeným formátem z Československé televize ze 70. nebo 80. let. On ten námět není vůbec špatný, je zajímavé sledovat a tipovat, co budou lidé nejčastěji odpovídat. Jenže bývalo dobrým zvykem, že televizní či rozhlasové pořady nemoderovali lidé, kteří šišlají, koktají, huhňají, mají absolutně nepříjemný hlas a všechny myslitelné vady řeči, nemluvě o absolutní absenci pohotovosti, vtipnosti a sympatičnosti. S jiným moderátorem by to asi docela šlo. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest parkrát vidět pořad Co na to Češi. Vsadím svoje boty a krabku máček navrch, že z 80% shlédnutejch dílu jsem byl po chlastačce, takže mi k uspokojení potřeb stačí nějakým způsobem existovat a nenáročný program TV Nova mi zcela vyhovuje. Pokud máte tendenci vyhledávat na Nově solidní zábavu nebo aspon nestupidní podívanou, tak jste v píči, protože na vás vyběhne uřvanej, trapnej a přehrávající Matonoha, kterej je kolikrát doplněn o výkvět debilních individuí, takže včetně špatného a několik let provařeného konceptu soutěže tvoří společně podívanou na úrovni jedný hvězdičky. ()

Reklama

Meev 

všechny recenze uživatele

60%... Přijde mi to něco nového, něco, co tu ještě nebylo. Zajímavé otázky, týmy, načasování. Mě to baví. Souhlasím, Matonoha se do pozice moderátora asi nehodí, ale četl jsem tu narážky na jeho mluvu (s tím souhlasím), ale také na jeho neustálé vyptávání, jako kdyby cituji: "měl iq 10letého dítěte"... dělá to, aby pořad prodloužil a aby z něj něco bylo, kdyby to neříkal, nemusel by tam vůbec být a soutěž by měla 15 minut. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Sice kopie, ale proč ne. Vždyť to je pořad pro pozdní odpoledne (nebo chcete-li podvečer) všedního dne. Sedneš na gauč po osmičce v práci, vypneš, můžeš si soukromě zasoutěžit......ve čtvrtek před osmnáctou hodinou není třeba Kurosawy (tedy alespoň řadovému smrtelníkovy ne). Měl jsem tento formát zábavy rád i před téměř deseti lety, když ho pod názvem 5 proti 5 vysílala TV Prima. Problém ale mám se šišlajícím a místy až trapným Matonohou.....můžeme si o Petru Novotném myslet co chceme (i já na něj mám jistý názor), ale v roce 2007 to jednoznačně dělal lépe. Jinak jak už jsem psal, na všední dopoledne příhodný pořad. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž o tipnutí nejčastějšího českého názoru na věc je přitažlivá nikoli otázkami ale tím, kdo a jak odpovídá. Taková přehlídka týpků a bab se opravdu nevidí. Někdy za nemohoucnost nemohou a jindy až bučí. A vo-to-de, né? Tak jim výhru někdy přeji a jindy nad nešikovností vrtím hlavou. Tomáš Matonoha bez ztráty kytičky - moderátor určuje oblíbenost i zoufalého pořadu. Tento statistický průzkum českého průměru není nezajímavý. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama