Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

Allan 

všechny recenze uživatele

Asi se tak nějak všichni shodneme na tom, že pan Vašut je sympatický člověk a dobrý herec a zřejmě i dobrý moderátor. ALE! Faktem zůstává, že pan Čech nasadil laťku tak vysoko, že je prakticky nepřekročitelná. A to není nějaký sentiment, nebo že se to před 15 lety dělalo jinak a dnes je jiná doba atp. Nic z toho neplatí. Tehdejší úroveň moderování i otázek byla o několik koňských délek dále, než je dnes. Současný Milionář je pořad především pro TV diváky, kteří toho moc nevědí, o nic se nezajímají a mají ohromnou radost, když v potu tváře dokáží odhadnout správnou otázku za 10.000. Z obsahového hlediska pořad zprimitivněl. A z moderátora se stal, jak se krásně česky říká "entertainer". Prostě bylo třeba hloupé otázky prezentovat hloupému publiku způsobem, kterému rozumí každý Novák. A to bohužel pan Vašut splňuje. Jeho vtípky a různé prupovídky působí uměle, divně, mnohdy protahovaně, bez pointy. Rádoby eskalované napětí je spíš trapné protahování, kdy už se mnohdy i soutěžící soucitně na pana Vašuta dívají pohledem: "Tak už to prosím tě doblekotej a řekni, jaká je správná odpověď." Končím tedy konstatováním, že pokus navázat na pana Čecha je obrovská výzva, které žádný z moderátorů, kteří přišli po něm, nedokázal čelit a prohrál. Včetně Marka Vašuta. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v roce 2000 to byl boom jako v devadesátých letech Tutovka. U barevného kola štěstí, Přemka Podlahy a bláznivé vrásčité babky každý slintal nad sumami, které byly k mání. Šlágrem pak byl rozhodně i Milionář. Démonický Vladimír Čech je evidentně nenahraditelný, sympatický závan od hostitele Marka Vašuta tam občas je, pokušitel mu docela jde, ale místy zbytečně tlačí na pilu a zdaleka není tak bystrý a pohotový jako nejslavnější tuzemský moderátor tohohle fenoménu. Tehdy to mělo atmosféru, dnes musíme strpět i otázky, které jsou určené ryze pro diváky TV Nova. To do vědomostní soutěže prostě nepatří. Coby comeback ale překvapivě snesitelné. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Novácká snaha po x letech obnovit jeden z vůbec nejpopulárnějších soutěžních pořadů na české scéně. Kdyby se moderátorského křesla neujal zrovna Marek Vašut, tak by se možná ani nejednalo o takový propadák, jenž po několika dílech zmizel z obrazovek. Princip soutěže se ale nezměnil, takže nebudu tentokrát nijak přísný. ()

Dejvid17 

všechny recenze uživatele

Ten Vašut je fakt vocas, vůebc se tam nehodí a celý to kazí, zlatej velmistr Čech :) Charizma tryskalo z televize a teď, ani prd... Je to škoda, jinak koncept soutěže se mi líbí, čtvrtý nápověda navíc místo záchytnýho bodu je taky zajímavý zpestření. Takže průměr.. Mam rád vědomostní soutěže :) A byly tam dřív taky fakt jen vědomostní otázky.. Dnešní otázky na Ewu Farnou a youtubery fakt nepochopim, to neni vědomostní soutěž pak už, ale sračkoidní :D ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Proti Vašutovi nic nemám, Čecha nenahradí, ale V. Čecha nemůže nahradit nikdo, ten byl prostě jenom jeden. Vašut si jede po svém a popravdě je to lepší volba jak Preiss nebo Hejma. Ale co to je proboha za skladbu otázek? Vědomostní soutěž degradovaná na znalosti průměrného diváka TV H@vna. Jestli se to po pár dílech nezlepší, půjdu s hvězdama ještě níž. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama