Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v roce 2000 to byl boom jako v devadesátých letech Tutovka. U barevného kola štěstí, Přemka Podlahy a bláznivé vrásčité babky každý slintal nad sumami, které byly k mání. Šlágrem pak byl rozhodně i Milionář. Démonický Vladimír Čech je evidentně nenahraditelný, sympatický závan od hostitele Marka Vašuta tam občas je, pokušitel mu docela jde, ale místy zbytečně tlačí na pilu a zdaleka není tak bystrý a pohotový jako nejslavnější tuzemský moderátor tohohle fenoménu. Tehdy to mělo atmosféru, dnes musíme strpět i otázky, které jsou určené ryze pro diváky TV Nova. To do vědomostní soutěže prostě nepatří. Coby comeback ale překvapivě snesitelné. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Proti Vašutovi nic nemám, Čecha nenahradí, ale V. Čecha nemůže nahradit nikdo, ten byl prostě jenom jeden. Vašut si jede po svém a popravdě je to lepší volba jak Preiss nebo Hejma. Ale co to je proboha za skladbu otázek? Vědomostní soutěž degradovaná na znalosti průměrného diváka TV H@vna. Jestli se to po pár dílech nezlepší, půjdu s hvězdama ještě níž. ()

Reklama

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Neskutečně mě tu serou otázky na dementní pořady TV Nova, opravdu se tady musí ptát kdo hraje v ulici a vyhrál superstar? Jinak není moc co vytknout, Vašuta nemusím ale tady překvapivě v pohodě, zábavné a rozhodně lepší než zaplnit středeční večery dalším dílem ordinace nebo nějakým podobným klenotem. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut je nesnesitelný, jeho neustálé rytí do soukromí soutěžících je trapné a nemá v této soutěži dělat.Pokud si chce zvedat ego, měl by si udělat vlastní Talk show, tento pořad je pro jeho exhibicionismus krajně nevhodný. Otázky? No comment, raději celou soutěž zrušte, pokud takto pojedete dál. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že nový Milionář je dokonce ještě lepší než ten starý s Čechem a Šmuclerem (o Preissovy nemluvě, ten byl příšernej}. Marek Vašut má velký charisma a uplně s přehledem to celý zvládá na jedničku. A se žolíkovou čtvrtou nápovědou je to ještě o fous zajímavější. Mám rád vědomostní soutěže, a nový Milionář za mě uplně v pohodě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama