Reklama

Reklama

Bad Girl

Trailer

Obsahy(1)

Zkažená 17letá dívka Amy (Sara West) dostává poslední šanci od svých adoptivních rodičů Michelle (Felicity Price) a Petera (Ben Winspear) Andersonových, kteří si myslí, že Amyino přátelství s místní dívkou Chloe (Samara Weaving) je krok správným směrem. Ale když Amy odkrývá tajemství Chloe, ocitne se v boji o svůj život a o budoucnost rodiny, kterou se sama pokusila zničit. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Priemerný nízkorozpočtový thriller, ktorý zo zabudnutia vyťahuje len jedna z prvých rolí Samary Weaving a to rovno k klasickej psycho polohe. Síce zabíjanie jej tu až tak nejde ako v neskorších filmoch, ale rozkošná je stále. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nepamätám sa, že by sa mi výraznejšie páčil nejaký zástupca tohto subžánru, pretože je to stále o tom istom. Či už to bola Ruka na kolíske, Spolubývajúca, alebo Dobrý synek; pustíte si zlo do domu, neveríte tomu komu by ste mali a prekvapivo sa vám to vypomstí. A divák je akurát stále viac nasratý a záver je aj tak vždy rovnaký. A celé to podľa mňa patrí skorej do televízie. Pár bodov navyše za záver, ktorý je vcelku slušne vygradovaný a intenzívny. A Samara tu hrá vlastne to isté čo vždy, akurát v tom horšom význame (normálne by ste to nazvali crazy bitch, tu to výstižne pomenovali “psycho cunt”) a dokonca dostala aj lesbickú scénku. Ale mohla by si už začať vyberať lepšie role, pretože byť je vždy typovo presná, nenatočila ešte viac ako priemerný film. 45% ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Západní Austrálii. (noelcoward73)

Reklama

Reklama