Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

PROROK14 

všechny recenze uživatele

5 hviezd tomu nemôžem dať bo nemožem !......5 hviezd som dal Statočnému srdcu a ak by som dal tomuto filmu 5 tak by som srdce hlboko urazil. 4 hviezdy som dal filmom ktoré su o dosť lepšie ako toto.........tomu dávam 3.......Mám rád Seagala a jeho filmy a toto mi nepripadalo až také hrozné ako napríklad Sila úderu čo sa vôbec nedalo pozerať. Je to tupá strieľačka ale taký film pri ktorom nemusím rozmýšľať a len sa bezstarostne dívam si raz za uhorský rok pustím. Takže 55% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Seagalovy filmy, na ty se v poslední době dá koukat pouze na vlastní nebezpečí. Tenhle film je opravdu "zabiják" a můžu jen doufat, že se "kazič" Oblowitz se Seagalem už nikdy nespojí. Zabiják má zajímavou vlastnost, po celou dobu se zdá, že vidíte teprve začátek a snímek se ještě rozhoupe. Tenhle otravný pocit zmizí s naběhnutím titulků... Seagal se zřejmě rozhodl, že je mu všechno jedno a točí co mu pod ruku přijde. Tyhle shity jsou sice lepší než to co točí třeba Lundgren, ale porovnávat se s takovou nulou jako je Dolph, to dokazuje, že je na tom Steven bledě. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ach jo...za posledni roky jedna z nejvíce hrozných chvil mého života. Takové mrhání času. A jen proto, že se mně nechtělo spát. Kdybych si raději dočetl tu knihu co mám na nočním stolku....říkal jsem si:"Kouknu na nějaké Segalovské finty v boji" a viděl jsem, jak proti sobě placají rukama jakoby zahàněli kupu much. NO A TEN VYGRADOVANÝ KONEC...zpuchloň hodil z okna samorajský meč a tímto přesekl nejslavnějšímu a nejhlavnejsimu mafiánovi hlavu. To byla teda pecka vážení. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Seagal je tlustej, čínský mafiáni jsou tlustý... Jinak režie dosahuje rozměrů téměř "Uwe Bollovských" pořád někde něco hučí nebo je to aspoň zpomalený. Všichni tam maj furt strašně trapný čínský filosofický kecy. Dále mě dostal hlavní Boss kterej je celej film v jedný místnosti a sedí na sedačce a pořád dokola řiká "Musíme vyřešit problém ať to stojí co to stojí" nebo další super výrok "Profesor se stal problémem." Bitky jsou debilní a debilně setříhaný nebo ve tmě jelikož je Steve tlustej a už mu to prostě nejde. Vrcholem filmu je bitka s opičím mužem (to jsem se opravdu smál). Jediný co stojí za zmínku je asi Michelle Goh v roli čínské policistky jelikož je opravdu hezká. Seagal má navíc hlas jak vychlastanej Hellboy, ale nestěžuju si protože na Zabijáka jsem se podíval právě proto že je debilní. Celkem jsem se pobavil. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Steven "bandaska" Seagal ako archeológ v koženom plášti čo za pár sekúnd odhalí pašerácku skupinu a poštve proti sebe celú čínsku mafiu ktorá potom vysiela tisíc a jedného zabijáka. Niektoré súboje sú prekvapivo efektné a drsné, potom príde na scénu opičí muž čo chodí po stenách ako Spiderman a film je stále divnejší a divnejší až sa z neho stane hnusný grc. Čínsky mafiáni sedia za stolom kdesi v Rumunsku, fajčia a mudrujú o nesmrteľnosti chrústa, respektíve o tom prečo ich tam sedí s každou minútou menej. Pritom je to také jednoduché - človek môže byť veľký Boss a kápo, ale keď naprdne Seagala je z neho už len mäso na špajli čakajúce než si ho Steven opraží. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama