Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Pořez odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty doby, kdy byly filmy se Segalem zárukou alespoň trochu zajímavé podívané a lákadlem k návštěvě kurzů bojových umění (především aikida)... Tak zoufalou slátaninu jsem již dlouho neviděl, skoro bych to přirovnal k "akčnímu Kameňáku": Kouknem, co letí, pak to slepíme dohromady a on se vždycky někdo chytne. Já přímo naletěl... Do mysli se mi začíná vkrádat památná věta: "Je třeba zabít Segala..." ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomuhle dílku jako hodnocení "odpad" je vlastně docela nespravedlivé - jednak tím urážíme ostatní filmy, které do této kategorie spadají, jednak film místy baví takovým tím kouzlem nechtěného. Natočit něco tak programově špatného je vlastně výjimečná záležitost, neboť kdyby se o totéž kdokoli pokusil záměrně, nejspíš se mu to nepodaří. Šílený střih, choreografie, herecké obsazení, dialogy. 10 % celkového dojmu je opravdu za nechtěný humor.Kdo jen dal tuhle partu dohromady... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vidím, že tu je nejako málo znalcov :-) Tento film patrí rozhodne k tomu lepšiemu, čo po miléniu Steven natočil. Úvod okolo archeológie je síce absolútne dementný, ale potom začne pravá zábava. (Seagal sa naserie a ide po čínskej mafii). Kamera síce nie je bohviečo, ale akcie je požehnane. Zbytočne sa nekecia, zámienky na rozpútanie bitiek sú sympaticky triviálne a SS nemá problém poraziť ani lietajúcich protivníkov, či spôsobiť, aby protivníci od neho odlietali. Mimochodom do choreografií sú celkom dobre zakomponované Stevenove kopy. Mne to stačilo možno aj preto, že je to na hony vzdialené trápnosti POSLEDNEJ NOCI ako aj nude ČIERNEHO ÚSVITU. Páčilo sa mi to trochu viac ako KÓD SMRTI (Kill Switch). Jednotkou medzi filmami SS po roku 2000 je jednoznačne BEŠTIA... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začátek docela nadějnej a originální. Seagal jako archeolog který se náhodou přimotá k pašování drog, to tady ještě nebylo... Nicméně v půlce filmu se karta obrací a stává se z toho klasická Seagalovská storka o pomstě, takže pak už na nějakou originalitu zapomeňte. Nicméně tento film v produkci Milenium films má přeci jenom aspoň minimální profesionální kvalitu a i když je blbej až to bolí, tak tu máme aspoň solidní porci bitek ve kterých se i objevuje velké sádlo osobně a tady rozhodně ještě nevypadal špatně. Co mě nasralo je to množství debilních a naprosto samoúčelně používaných zpomalovaček. Jinak by akce byla i celkem přehledná, ale místy se ten film snaží bejt až moc cool. Každopádně původní odpad mi v tomto případě přijde poněkud přísný a za těch aspoň pár soubojů a přijatelnou Seagalovu image si to tu 1* zaslouží i když nelze popřít, že v té době měl Stevo ještě rozhodně na víc.20% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hovorí sa, že musíš zabiť jedného, aby si zastrašil sto. Ja budem musieť zabiť sto, aby som zastrašil jedného. Určite vieš, ako to myslím.“ Vieš čo, Steven? Možnože aj troška viem, ako to myslíš, každopádne určite nad tým nemienim prehnane dlho uvažovať. Pôvodne som ti chcel za toto čudo dať až 40%, pretože na rozdiel od iných video-filmov, ktorými nás v posledných rokoch zásobuješ, aby si mal z čoho platiť faktúry, ma pozitívne prekvapili drsné akčné scény, obsahujúce fajn nápady a namiesto tvojho dabléra sa v nich hýbeš ty sám. Síce neohrabane, ale hýbeš! To je obrovský úspech a aby som ti pravdu povedal, už som čosi také od teba veru ani nečakal. Lenže keď som si predstavil, že by som túto sračku musel vidieť ešte raz... fúha. Nezmyselný scenár (to už nie je ani podpriemer, Steven), otrasné herecké výkony (tak si si teda zahral už aj archeológa), hnusná výprava, od prvej minúty nelogické blbosti (vieš, že po tebe ide ázijská mafia a prvé, čo urobíš, je, že večer prídeš domov a ľahneš si do postele s manželkou?)... musím pokračovať, Steven? Naozaj? NAOZAJ?! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama