Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení jsem se až podezřele dobře bavil. Zápletka fungovala velmi slušně a ve chvílích, kdy jsem jako člověk zvyklý na typické americké romantické komedie, očekával patos, záludní Frantíci mi naservírovali další humor. Celou dobu jsem uvažoval o hodnocení 3*+, ale skvělé odkazy na filmy a geniální odkaz na hru Assassin´s Creed rozhodly o čtvrté hvězdičce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrá francouzská komedie, která dovede zaujmout příběhem, jenž není vyloženě originální, ale není špatně pojatý, ale dovede zaujmout i jednotlivými gagy, kdy někdy překvapí, jak je to celkem drsné a jak je zde použita i groteska, i když nikoli klasického, ale moderního ražení. Humor zde funguje dobře, romance je ke konci trochu nezajímavá. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemné překvapení a zábava od první do poslední minuty. Některé gagy jsou možná až moc prvoplánové (útoky zvířat na mužské rozkroky), ale pobaví veskrze všechny. Tvůrci měli navíc štěstí na sympatické herce a do snímku procpali i několik pěkných popkulturních odkazů. Ideální podívaná pro letní večery. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Sice těch trapných scén tam moc není a to ostatní by i mohlo být vtipné, ale co dělat, když to vůbec nefunguje. Vyvíjí se to pomalu, vtipné scény jsou blbě načasované, chybí tomu drive a i přes zajímavý prvotní nápad z toho nakonec stejně vypadne taková typická a nijak nevybočující romantická komedie. Která ve finále není moc vtipná a dost nudí. Špatné to sice není a jak už jsem psal, něco má potenciál pobavit, jenže to má blbý timing a ten celý film ničí... Škoda. 2* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Je pro mne radostným zjištěním, že ne veškerá francouzská situační komedie se nenechala zahnat do kouta korektními fanatiky a stále umí vyprodukovat nekomplikovanou zábavu s jediným cílem, pobavit diváka. Philippe Lacheau se pro mne krok po krůčku stává takovým novodobím Pierrem Richardem a já jeho čím dál větším fanouškem. Alibi na klíč nejsou žádnou filmovou teorií relativity…..jednoduše zamířit a vystřelit. Vy víte, že když se jdou házet žabky, tak v dalším záběru někdo dostane oblázkem do hlavy, ale stejnak se královsky bavíte…..nebo alespoň já jsem se královsky bavil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2017 na filmovém festivalu L'Alpe-D'Huez ve Francii. (BMW12)
  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)

Reklama

Reklama