Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank se při jízdě americkým státem Michigan zastaví na pivu v baru u cesty. Nenamočit se do problémů ale nikdy nepatřilo mezi jeho silné stránky. (Netflix)

Recenze (40)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako ja milujem soundtrack a zvukové efekty v Punisherovy. Človek by si aj pomyslel, že sa mu tá rozladená gitara časom sprotiví. Ale akosi dopredu vie, že sa mýli. Romantika na poli brutality podaná takto reálne a s takou bolesťou a citom zároveň sa len tak nevidí. Tento krát klobúk dole pred scenáristom a hercami. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět perfektní díl který drží kvalitu s předešlou sezónou. Bojím se ale o Frankůf ústřední konflikt. První díl byl jasný, pomsta za vyvraždění rodiny, navíc měl perfektního parťáka. Každý chlap a mnoho žen se s Frankem dokázalo stotožnit a kvitovat takhle brutální a reálně představené násilí na lidech kteří mu zabili ženu a děti. V této sezóně si bude muset Frank a také divák najít nové a dosti silné důvody a ospravedlnění k této brutální likvidaci nepřátel. prozatím to vypadá slibně , eskalace byla na útočnících a Frank se v podstatě JEN bránil... Uvidíme co nám výrobci ukážou dále. Za mě 95% ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek vlažnej, jak to máme rádi. Aby druhá polovina mohla být jak to máme ještě raději. Psala jsem, že nic nepřekoná MI Fallout, ale tohle dostaveníčko na hajzlech bylo vymazlený. To v baru už byl standard. Ale dobrej. Hudba stále bezkonkurenční. A je jedno, že normálně by jste si to nepustili. Now what? Teď se prostřílíme! Now what? Teď ujedeme. Snad slečinka bude mít ve scénáři časem trochu víc ;) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada neskutečně zklamala a tak se mi do druhé ani nechtělo. Naštěstí začíná velmi slušně a pokud si série udrží tempo, bude to v pořádku. Vyvážení mezi "budováním děje" a "likvidací lidí/věcí" je tak akorát, aby se jeden nenudil. Scéna na záchodě je naprosto fenomenální. Jen doufám, že si seriál "nevystřílel patronky" hned ze začátku. ()

BaronDevil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych 4*, protoze si chci nechavat prostor, kdyby dalsi dily byly jeste lepsi (napriklad predpokladam, ze predposledni dil zas bude narez neuveritelnej, jako v minuly sezone), ale rozhodne nebudu ten, co tomuhle dilu bude srazet hodnoceni, protoze to si urcite nezaslouzi. Takze: 95%, zaokrouhlime... Zkratka a dobre - lepsi uvod si tezko prat. kazdej, kdo se bal, ze tu bude malo akce, bude muset zajit do obchodu a nakoupit dalsi kyble na krev. Naloz, jak Punisher kaze! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Dres, který nosí Rex (Jagger Nelson), patří českému golmanovi Petru Mrázkovi, který dříve nastupoval za tým Detroit Red Wings. (NiWi)

Reklama

Reklama