Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (170)

Coliseum 

všechny recenze uživatele

S naprosto, v tomhle případě, mysoginní umanutostí konstatuju, že Jillian Bell je ta nejodpornější píča, co svět stvořil. Minimálně v týhle roli (pokud je to veganka, kuřačka, co ráda whisky a posluchačka shellac a unsane, beru zpět). Scarlett ta vtipná poloha jde taky čim dál míň (jestli jí kdy šla) a Zoë je na můj vkus až příliš kosternatá (a byť má prostor, tak hodně monotónní). Ilana a Kate za mě sympatický, ale nevytrhnou to ani v zákrutě. A vážně mi uniká americká obsese pyji a nekonečný poukazování na spojení falus = třeskutej humor. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Opilecké komedie se již neomezují pouze na muže a je to dobře, neboť Holky na tahu přinášejí odlišný úhel pohledu na tradiční humorné situace, což je osvěžující. Příběh není originální, ale způsob, jakým je zpracován dokáže díky oddaným herečkám solidně pobavit a přichystat si pro vás i pár překvapení. Nejde o žádný komediální milník, ale o příjemné pokoukání rozhodně. ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ďalší biedny pokus zo zákulisia ženských rozlúčok so slobodou... Keď už nestačil varovný prst v podobe Bridesmaids, tak potom čo ešte?! Z humoru naskakovali kŕčové žily a o ostatných veciach radšej pomlčím. Skomolenina The Hangover a Very Bad Things naháňa hrôzu aj husej koži, namiesto toho, aby dávila lukulské hody smiechu. Aspoň uletená scéna na spôsob ukradnutia tigra Mikovi Tysonovi by potešila (napr. intímna hračka prvej dámy). Facepalm za 1 a 1/2* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po vulgárních pánských pařbách byl snímek lepší než jsem očekával, s typickými rekvizitami každé "těžké noci". Předvídatelné, ale hodně humoru. Kvinteto je tedy hrozná společnost, sexismus obrácený na hlavu. Přesto ty ženy sledovat přináší zvláštní způsob radosti. Citově závislá Alice, tajnůstkářská Blair, hrdá a hlučná Ilana Glazer... ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu je celkom sranda, bola som zvedavá ako to s tým mŕtvym stripterom dopadne, ale druha polovica sa úplne utopila v absurdite ako to býva pri takýchto komediach. Tvorcovia nemajú mieru, kedy je niečo vtipne ujeté a kedy je to už totálne trápne. Baby sú obsadené dobre, každá reprezentuje jeden typ ženy. Čo Skajku presvedčilo hrať v tomto filme, to mi hlava neberie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama