Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kým dorazíme k Arnoldovi, prejde trištvrtina minutáže. Takže opäť ide o zavádzanie tvorcov. Trochu aj čakám, že ak sa dočkáme ďalšieho Terninátora a Conana, tak tam Arnie bude len na hosťovačke, ono mu to ani nebudem vyčítať, vek je vek. Lenže nič to nemení na tom, že ide trápnu komédiu s trápne natočenými akčnými scénami a jediný Švarci sa tu ako tak baví. Potenciál tohto filmu bol utopený v ambíciách bavičov zo SNL, ktorí svoj talent z niekoľko minútových skečov nevedeli preniesť do celovečernej podoby. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám pod sebe na rozrušující se kolegáčky, zásadním nedorozuměním je, že se film prezentuje coby akční komedie. Ve skutečnosti se jedná o parodii, což, nevím proč, tvůrčí tým nepřiznal. A jako parodie to má své lepší momenty, že. A také horší. Ve druhé půli spíše ty horší. Pokud však divák k látce přistupuje s vědomím, že není, a to ani zdaleka, sesmatlána na vážno, může v klidu přežvykovat a nemá důvodů k hysterii. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Blake (Taran Killam) sestaví a vede tým svérázných zabijáků, který má odstranit nejlepšího hitmana na světě. Najít a zabít Gunthera (Arnold Schwarzenegger) nebude vůbec jednoduché, protože je prostě nejlepší... Arnie se na scénu dostává teprve v čase 1:07:44 a uvede se slovy: "Put your weapons down." Arnold hraje v regulérní vedlejší roli, která nebyla vůbec špatná, ale mohl dostat větší prostor. Country písnička v závěrečných titulcích byla třešničkou na dortu. Schwarzenegger byl také výkonným producentem. Snímek mě jako celek vůbec nezaujal a při opakované produkci bych si pustil pouze Arnieho scény (necelá čtvrthodina). Hlavní hvězdou filmu je (bohužel) Taran Killam, který to celé napsal, režíroval a produkoval. Gunther se vrátí ve filmu THE GUNTHER WHO LOVED ME (pokud tenhle vydělá nějaké peníze). HODNOCENÍ 40% ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal děsivě a nutno dodat, že film nezačíná nikterak lépe a chvílemi jsem přemýšlel, jestli jsem si náhodou omylem nepustil nějaký jiný amatérský film. Nakonec se to ale celkem rozjelo a vyklubala se z toho poměrně zábavná nízkorozpočtová komedie, která sice recykluje stokrát omílané vtipy, ale za tu čtvrt hodinku s Arnoldem a jeho závěrečné country sólo, jí to dokážu odpustit. Rozhodně bych zde nehovořil o nějaké degradaci jeho herecké kariéry, on byl vždycky člověk s velkým smyslem pro humor, tady to pouze opět naplno dokázal a udělal si ze sebe srandu. Docela se začínám těšit na Trojčata, která budou mít daleko větší rozpočet a mnohem lepší herecké obsazení. Moje hodnocení 45%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama