Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak určitě radši killing Arnolda než Hajzlhoffa. I já to dopozeral a má to víc pozitiv než negativ. Jasně ta armáda drsných jakože zabijáků vedená ústředním tvůrcem tohohle projektu který šíleně přehrává je na přesdržku a místy je to dost přehnaný i na parodii, ale vynahradí to způsob jakým je Arnold postupně a většinou vtipně likviduje. On vlastně je hlavní postava a máme ho v podstatě v celém filmu i když fyzicky se objeví na scéně opravdu až 20 minut před koncem, ale rozhodně nezklamal a užil si to navíc ta pointa o kokotech co si točí dokument a neví o tom, že ten největší masakrátor točí dokument o nich je dobrá. Mě to nijak nepohoršilo.60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před patnácti lety by si Arnie o podobnou látku neopřel ani kolo, jenže doba se mění a on už zdaleka není tím tahákem a končí u něho průměrné látky. Zároveň se nás při posledních dvou zastávkách (Maggie, Aftermath) snažil přesvědčit, že charakterní herectví pro něj není sprostým slovem. Nyní vsadil na komickou notu a je to jednoduše průšvih. I když on sám si zaslouží opatrný palec nahoru. Zbytek je nenápaditý guláš, který nemá pořádný příběh, atmosféru, napětí, vtip. Jednoduše téměř nic. Seznámíme se s bandou nájemných zabijáků, kteří mají políčeno právě na Arnieho, jenže nakonec je všechno úplně jinak. Výsledek je zoufalý, nezbývá, než doufat, že Arnoldův očekávaný návrat ke svým ikonickým postavám (Conan a Terminátor) nám všem pořádně spraví chuť. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to fajn. Možností jak film vylepšit je pochopitelně bezpočet. Na první dobrou se nabízí sehnat schopnější herce a například vyměnit sympatickou Hannah Simone za přece jen komediálně zdatnější, a především talentovanější Aubrey Plaza, jenže proč bych zbytečně rýpal. Killing Gunther je pohodová akční krimi parodie s překvapivě slušným komediálním timingem a výborným Švarcíkem. Nebudu tak neuctivý abych říkal, že už mu nic jiného než takovéhle role nezbývá, ale musím přiznat, že mi tady sedl víc než ve filmech co se berou vážně. ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Pičovina jak traky, v ktorej blbeček Taran Killam predvádza svoj herecko-režisérsky amaterizmus na plnej čiare. S oneskoreným nástupom Arnieho na scénu som sa dva krát aj zasmial... a to je asi tak všetko. 10 % dávam za titulkovú pesničku, ktorú treba počuť na vlastné uši :)) EIDT: Nie, nie, toto si fakt nezaslúži ani obligátnu hviezdičku... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že je docela fajn, že si ze sebe Arnold Schwarzenegger dovede udělat srandu, jen to místy prostě není vtipné a je to spíše trapné. Ale je zde příběh, který není vyloženě marný, postavy, které celkem ujdou, a pár známých jmen která vás potěší. Arnold až na konci, ale za to si to užívá. Až moc možná. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama