Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první zhruba půl hodinka a závěrečných cca 15 minut kdy se konečně objeví Arnold byla docela příjemná,dost za vlasy přitažená zábava,která dokázala udržet mojí pozornost bez větších problémů.Bohužel je tu ale střed filmu,kdy se děj nepříjemně rozmělňuje,roztahuje a "humor" na čas mizí.V tuhle chvíli je pak Gunther veliká nuda.Jakkoliv jsem měl tendenci po prvních 15 minutách dávat 4 hvězdy,nakonec je to jen velmi těsně nad průměrem...55% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu komu tímhle Arnold prospěl... sobě určitě ne. Taran Killam je nesympatický rádoby vtipný retard a v tomto případě stojí za kamerou, před ní a ještě napsal scénář. Tragedie. Chápu, že bylo cílem si utahovat z 007, viz kecy na konci titulků "Gunther se vrátí (pokud film vydělá)", proto je film debilní až na půdu pravděpodobně schválně, ale opravdu za to utrpení to nestojí. Prosím... ať nevydělá. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tohle je smutný osud kdysi největšího akčního herce, mého dětského idolu a dříve i reklamy na americký sen. Arnolda stejně jako všechny ostatní herce dohnal věk a už zkrátka nemůže hrát role, co hrál v 80. a 90. letech. Tak občas zkouší něco vážnějšího (Maggie, Aftermath), ale jeho herecký rejstřík není takový, aby takovéto role zvládal. Poté, co si splnil sen a stal se nejslavnějším kulturistou všech dob, nejlepším akčním hercem všech dob, ve své době též nejlépe placeným a nakonec i kalifornským guvernérem přišel konec jeho mandátu a on se vrátil po 10 letech k herectví. Bohužel čas jde neúprosně dopředu a diváci už na něj tak nějak zapomněli a jeho nové akční filmy už nebyli kasovními hity. Tím pádem o něj vlivní producenti ztratili zájem a on tak nyní musí brát chtě nechtě role ve sračkách, o které (jak někdo trefně napsal) by si před 15 lety neopřel ani kolo. A to že Arnold jezdí na kole hodně. Jsem velmi zvědavý, jak dopadne nový Terminator, do kterého bude opět mluvit James Cameron. Já doufám, že dobře. Pokud ne, je s Arnoldovou kariérou bohužel definitivní ámen. Ale stejně si borec Árný. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Parta sfetovanych uzivatelov CSFD s letlampou a kliestami sa ma snazila presvedcit, ze to nie je az taka katastrofa ako to vyzeralo z traileru. Ale je. Pritom proti mockumentary komediam nic nemam. Office je môj oblubeny serial. Lenze Killing Gunther postrada akykolvek humor. Vsetci sa tam len trapne pitvoria jak v nepodarenych scenkach zo SNL. Dufal som, ze to aspon trochu zachrani môj zboznovany Arnie. Ale aj on sa zhovadil na uroven tych trapakov. Vrcholom je scena, ked ma na sebe zenske spodne pradlo. Fakt neznasam, ked sa chlap oblieka do zenskeho oblecenia. A naviac ma ten debilny uces, ktory je dnes v mode. Je to druhy odpad, ktory udelujem Arnoldovemu filmu a zaroven najhorsi film, ktory som od neho videl. Pokial chce takto pokracovat, tak nech sa uz radsej na filmy vyserie. 0/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kurvafix, sklamanie ako hrom. Trailery lákali na úplne niečo iné, ako som nakoniec dostal. Arnold v podstate v úzadí a popredí banda debilov. Škoda. P.S. Po opätovnom zhliadnutí v dabingu musím zdvihnúť aspoň na tri hviezdy, jedna z mála vecí, kedy dabing fakt pomohol. Vtipné (aj keď len niekedy), akčné, totálne nepredvídateľné a UberKiller ála Gunther ála Arnie, tak to teda hej. Ten si film ukradol pre seba aj na tých pár minútach, ktoré oproti tej spomínanej bande debilov dostal. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama