Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vím, že kvalitní filmařiny a vůbec kvalitního čehokoli tady moc nenajdeme, ale tenhle film je pro mě čistou, jednoduchou zábavou, kde se banda volů navzájem likviduje v překvapivě hodně veselých scénách. Je to neobvyklé, vtipné a rychle to uteče, takže za mě spokojenost, i když to byla hrozná blbost. 70% ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejprve je třeba poznamenat, že jde o béčko technicky zpracované značně blbě snad po všech myslitelných stránkách s primitivně debilním humorem. Ano. ALE tvůrce je naštěstí takový genitál či tupé hovado, sám se v tomto nemohu rozhodnout, že právě tohle mu ve výsledném dokumentárním konceptu skvěle funguje, pročež je Guntherovo honění skvělým střílením si ze všech těch zmrdelně vážně se beroucích assasíních filmů v čele s mým nejhlouběji opovrhovaným gumovým Dickem, což tomuto dílku dává pro mě další hurónsky vtipný nadrozměr. Ergo bavil jsem se nakonec královsky a s ohledem na zdařilé sebeparodující kreace kalifornské exguvernantky, na kterou je žel třeba čekat takřka Godotsky, přehlížím i toho debila v roli hlavního padoucha a dávám možná mírně nadhodnocenou, ale přece. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Od Killing Gunther som očakával nespútanú zábavu, plnú nezabudnuteľných Arnoldových hlášok. Miesto toho som ale neuveriteľne dlhú dobu musel čakať na jeho príchod a počas daného čakania ma sprevádzala iba kopa klišé humoru, ktorý by somneraz mohol označiť za druhotriedny. Scenár až do záveru nevedel predstaviť nič, čo by ma vedelo svojou zábavnosťou maximálne odpáliť a okrem lídra skupiny Blakea (Tarana Killama) to až do konca nestálo za veľa. Hodnotenie bude tvrdé, ale viac si táto akčná komédia jednoducho nezaslúži - 3/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama