Reklama

Reklama

Pokušitel

(festivalový název)
  • Irsko Handsome Devil (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ned je intelektuální zrzek, co má rád indie hudbu a nenávidí sport. Všichni na jeho internátní škole jsou posedlí rugby a baví se šikanou outsiderů. A jako by toho nebylo dost, Nedův nový spolubydlící je rugby hvězda Connor a jeho nový učitel angličtiny (Andrew Scott) mu nedá jedničku za obšlehnutí hudebních textů do eseje. S lehkostí a skvělým soundtrackem podaný příběh dospívaní tří mladých mužů. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi citlivě natočený snímek, který byl sice v některých momentech naivní, ale já jsem byla spokojená, proto jdu vyjímečně nahoru i s hodnocením. Do povědomí se mně dostal Andrew Scott coby učitel angličtiny, takže si jdu najít ještě nějaký jiný jeho počin. A abych se přidala k ostatním, tak ano, soundtrack byl skvělý. ()

KajunkaB 

všechny recenze uživatele

Skoro neznámé filmy s neokoukanými herci? Rozhodně! Vše dopadlo tak, jak dopadnout mělo a přesto po vypnutí necítím jediné bodnutí svého cynismu. A tak to má u podobných filmů být. Dostala se nám životní moudra, ale hlavně důkaz toho, že nic není černobílé. Hlavní hrdina Ned a jeho skvělý výkon v ruku v ruce s okouzlujícím přízvukem a úžasně expresivní Andrew Scott dělají z tohohle filmu dojemný a hluboký kousek. Protože, some boys don't play rugby. ()

Reklama

TomiBery 

všechny recenze uživatele

Pokušitel je kvalitní drama s nádechem hořké komedie a sem tam možná i pohádky. Řeší se zde problematika o homosexuálovi dospívajícím na internátu plného neohleduplných rugbystů. Andrew Scott hraje pozitivní roli, a to výborně. Je podobně charismatický jako Moriarty v Sherlockovi, i přes svůj nepříliš výrazný hlas. Pokušitel asi není úplně typ filmu, o kterém byste museli celou noc přemýšlet. Rozhodně ale stojí za zhlédnutí, minimálně pro lehce hořké pobavení. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Miluju dojáky a tahle středoškolská sportovní romance je zatraceně kvalitní a zároveň zdravě nahořklá. A jako bonus je tu Andrew Scott. Jasně, ze začátku si člověk trochu hůř zvyká na přemíru split screenů, ale nakonec je Handsome Devil snímkem, po jehož skončení se budete krásně usmívat. Víc takových oddychovek. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru mi Handsome Devil hrozně připomínal Spud s Troyem Sivanem a proto jsem se shlédnutí nemohla dočkat. A i když mi bylo už předem jasné, že se mi film líbit opravdu bude, stejně předčil veškerá moje očekávaní. Při sledování jsem se dobře pobavila, ale stejně jako u Spuda jsem občas musela vytahovat kapesníčky. Opravdu výborné drama, které sice má naprosto pohádkový závěr, ale cokoliv jiného by mě vyloženě urazilo. Fionn O'Shea byl pro mě naprosto úžasným objevem a věřím, že už si od něj v budoucnu nenechám nic ujít. Dalším velmi příjemným překvapením pro mě byla role Andrewa Scotta. Čekala jsem, že se ve filmu objeví pouze okrajově, rozhodně mě nenapadlo, že bude mít jednu z nejdůležitějších rolí ve filmu. Myslím, že si zase v nejbližší době budu muset upravit žebříček svých nejoblíbenějších filmů :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Niektoré scény sa točili na Castleknock College, čo je tiež írska rugby škola. (dwdb)

Reklama

Reklama