Reklama

Reklama

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (527)

choze 

všechny recenze uživatele

L.A. BRIGHTEST. Ayerovy policejní filmy mám rád, ale do tohohle se mi moc nechtělo, protože fantasy nemusím a SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL byl otravnej nudnej shit. Max Landis ale ve scénáři zábavně zkombinoval drsné ayerovské cop buddy movies s gangy spolu s fantasy světem (kterážto kombinace i postava dobráckého orkského poldy připomenou LEBKOUNY) s night runaways, dodal sympatické hlavní postavy a akční děj svižně se pohybující z jedné lokace na druhou, kde se fuckuje a střílí jako o závod. A Ayer to řemeslně natočil. Jen ta záporačka je totálně plochá. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není Shadowrun a mj. proto vypadá elfí fedarál jako Lofwyr, ale tím si nebudeme kazit náladu a mně to fsktučnosti nevadí. Celková nekonzistence a nelogičnost zejména chování a abilit postav mi už vadí, o místy trapných humotech nemluvě. Někdo to někde nazval 'jako by někdo přehodil Shadowrun ze stolu přímo na plátno' - ano, přesně tak to vypadá, včetně momentů, kdy si GM řekne sakra, souboj s tou partou asasínů mi družinka nedá, musím je nerfnout, jen nikomu nedošlo, že ve filmu to bude vypadat troška blbě. Ale jo, na druhý díl bych se podívala. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Multikulti na druhou  a budoucnost Warcraftu.  Námět sliboval velkou podívanou, ale scenárista se zhlédl v Lebkounech a nabízí spíš protrahovanou vysvětlivku k pravidlům  karetní hry Magic World. Na první pohled  děsně cool, negře, ups, orku, na ten druhý, nic nového pod sluncem. Rasy se nemaj tři čtvrtě filmu vůbec rády a v  té poslední čtvrhodině ani nepřijde ten Velký Zlý, co by je možná znovu spojil, páč Will Smith je SPOILER a spasitel (bože můj) Takže přes veškerou snahu vlastně zase hovno.  Pekelní (Noomi!),  ti  byli moc fajn, jejich zrychtování lidského gangu  bylo jako z jiného filmu. Leštím dvě hůlky. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Sympatický hlavný hrdina, zaujímavo vystavaný svet a jeho mytológia a sú hlavnými dôvodmi, prečo sa pokračovaniu rozhodne nebránim. Nabudúce by to však už chcelo skutočnú zápletku, menej ťažkopádnych pokusov o o sociálny presah a funkčnejšie hlášky neokopírované z tých najtuctovejších policajných filmov. Nezaškodila by ani výmena režiséra. Ayerovi totiž ďaleko viac sedia realistickejšie kulisy, kde nemá taký problém s tempom rozprávania. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónov║ David Ayer a zas policajti, dobre, môže byť ale tie všetko potvory naokolo, no pekný guláš, fantasy zaasdené do dnešného prostredia, no takmer sme tu zas mali Lovca čarodejníc. Ale našťastie herci ujdu, akcia, masky fajn, poteší aj že tam zbytočne moc necpali nejaké trikové efekty ale celkovo ma to proste nedostalo. /65%/ ()

Galerie (153)

Zajímavosti (12)

  • Max Landis prohlásil, že odmítl 1 milion amerických dolarů navíc během prodeje scénáře, jelikož požadoval, aby film režíroval David Ayer. Scénář napsal speciálně pro Ayera. (Jigvell)
  • I když to kvůli právům není oficiálně přiznané, svět filmu je inspirovaný světem „Shadowrunu“ (původně stolní RPG hra, později svět počítačové hry, deskových her a několika knižních sérií). (sirien)
  • S rozpočtom 90 miliónov $ ide o doteraz najdrahší film od Netflixu. Len Max Landis si za svoj scenár odniesol 3 500 000 $. (Astonko)

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama