Reklama

Reklama

Bright

Trailer 2

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (527)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ayer už dávno není režisér, jakým kdysi býval. Poslední dobou si ujíždí na komixech a fantasy a upřímně mu to vůbec nejde. Bright má možná dobrý nápad, ale i přes 117 minut jsem měl pocit, že se ve filmu vůbec nic neděje. Sem tam nějaka střelba, trocha krve a to je asi tak všechno. Edgertonův Ork je neksutečný debil a Smith je o ničem už roky. Líbila se mi finální řežba Noomi Rapace byla poprvé v životě sexy, namaskovaná jako Elfka....asi bych měl zajít k lékaři. Čistý průměr, který nevybočil z řady vůbec ničím, rutina, která mě drtivou většinu stopáže vůbec nebavila.55%. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco otřesného, když jsem uviděla ta modrá stvoření. Nicméně mě to hodně mile překvapilo. Musím uznat, že Willa nijak nevyhledávám, ale ani mi nevadí. Na tohle jsem se podívala jenom kvůli MGK, který má svou hudbu na konci filmu a musím říct, že se tam hodí skvěle. Celkově super akčňák, kde nechybí ani emoce. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka o počiatočnej nenávisti, prazvláštnym priateľstvom, vzájomnej nedôvere, ktorý razí motto - nesúďte podľa vzhľadu! Will Smith vnáša svoj špecifický humor a s Joelom Edgertonom sú perfektne zohratí. Smith sa do úlohy policajtov hodí, ten jeho chlapčenský zjav a nigga angličtina nikdy neomrzí. A ako rýdzo policajný film to bolo natočené, takže nejaké extravagantné blockbusterovské efekty a vôbec vymoženosti tu proste nie sú. Takými filmami náročný divák bude veľmi sklamaný. O zlý film sa však v žiadnom prípade nejedná. Naopak. Má myšlienku, thrillerový dej a dobrú výpravu. A hlavne zasa usádza film od masovosti na skromnejšiu úroveň, ako to bolo kedysi. Film je úplne v pohode. Universum je pekne nahodené. Orkovia, elfovia a ľudia zmiešaní v jednom kotli. Postavy dobré. Veľmi pekné. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nápad fajn, ale prevedenie mizerné. Svet orkov/elfov/ľudí spolunažívajúcich tisícročia je absolútne nevyužitý. V Los Angeles tejto alternatívnej reality nie je okrem poletujúcej víly nič fantastické. Všetky fantazíjne prvky sú vtesnané do hlavnej línie. Celé to pôsobí, akoby prítomnosť elfov a orkov nijako neovplyvnila svet. Samotná buddy línia je pomerne suchá a chémia medzi Smithom a Edgertonom s výnimkou záveru vôbec nefunguje. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tradice se mají dodržovat ať už vaše osobní, čí přímo dané (čočka na nový rok) moje tradice je dát si, lepší film po včerejším Míšovi, a opět je to film od Netflixu, minulý rok to byl Spectral. Tentokrát v podání mého oblíbeného režiséra, přes policii a já si nemůžu pomoct, ale Ayer je prostě dobrý a schopný režisér, a film se mi hodě líbil. Je tam dávka černého humoru a taky rasismu, ale ten je fikaně vymyšlený, takže lidi s lidmi a orkové s orky a elfy nemá nikdo rád, takže o těch se tady moc nemluví. A chemie mezi Smithem a Edgerton je naprosto perfektní, furt se uráží a dost si nevěří, protože mají mezi sebou velký otazník, který je docela tíží. Akce je tu dostatek, je dobře dávkována a je tu vlastně všechno co má akční film mít, přestřelky, honičku v autech, bitku a výbuch benzínky. Nicméně vtipné je, že i tady federálové stojí za hovno a všechno musí odmakat trojice hrdinů. Takže já mám jasno, obzvlášť po filmu Justice League, kde to stojí za vyliž prdel, je tenhle film fakt dar z elfské kotliny. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (12)

  • Když se rozdělují policisté do služebních vozů, padne jméno Hancock. Jedná se o odkaz na film Hancock (2008), kde herec Will Smith ztvárnil ústřední roli hrdiny. (Yoshitsune)
  • V jedné scéně nasedne Ward (Will Smith) a Jakoby (Joel Edgerton) do auta a Jakoby pustí rádio - začne hrát skladba „Hammer Smashed Face“ od legendární deathmetalové kapely Cannibal Corpse. Ward se ušklíbne a chce rádio vypnout, Jakoby na to reaguje vtípkem, že je to „nejlepší milostná píseň“. (Lukoboss)

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama