Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pridať čosi originálneho do zabehnutej série a nebehať stále po tom istom kukuričnom poli, bol naozaj dobrý nápad. A obohatiť ho o pár chuťovkových gore ( s výnimkou záverečného besnenia toho prečudesného monštra ) bolo len a len plusové. Pokračovanie, ktoré prekonalo predchodcov. A takých je v histórii málo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretí diel "Kukuričných detí" je na úrovni televíznej produkcie a výkony hercov sú dosť úbohé. Scenár by sa dal ešte ako tak prekusnúť, aj keď je dej situovaný už mimo Gatlinu. Ale čo ma úplne dorazilo, bolo to príšerne nepodarené monštrum vo finálnych scénach filmu. "Urban Harvest" nedosahuje ani len priemeru na mojej stupnici horrorových filmov. ** ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Treti dil, Mestske zne, se nastesti nevydal cestou primeho pokracovani, ale snazi se myslenku Kukuricnych deti rozvinout. A z casti se mu to dokonce dari. Presun prostredi, z venkova americkeho stredozapadu do mesta, filmu rozhodne prospel. Ne uz tak odlisne pojeti zla, ktere je reprezentovano chlapcem-demonem, transformujiciho v obrovskou obludu a v legracnim a notne krvavem finale vrazdiciho hafo teenageru. Zajimavou postavou je i jeho predstavitel, american ceskeho puvodu Daniel Cerny, ktery u nas loni natocil pry kvalitni kratas "Noci smutku". Reziser James Hickox dal ve filmu mini rolicku i svemu slavnejsimu kratrovi Tonymu a tehdy debutujici Charlize Theron. Mela zustat u horroru, skoda ji. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To co se mi moc líbilo byl ten dýňovej vražednej strašák,efekty se povedly natočit,ale celkově je to ukecaná nuda. Závěr se mi líbil,ale těch pár věcí mi nedovolí dát víc než jednu hvězdičku. Je pravda,že i špatnýmu filmu dokážu dát vysoký hodnocení,ale musí mít z něj aspoň dobrej pocit,že semnou něco udělal,tady jen efekty. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

3 diel si pomerne dobre drží atmosféru aj keď nie stále, ale na druhej strane prekvapí nechutnostami, krvavými efektami, a priemernými hereckými výkonami. V nejakých momentoch to zaškrípe, ale zase sa to pekne rozíde, hudba tomu dáva svôj tvar, a nejaké tie gore scénky s chrobákami, kukuričnou príšerou ktorá je extrémne velká, alebo smrť Charlize Theron, tá tomu filmu dáva jasne navrch, ale samozrejme pravá atmosféra nastane 20 minút pred koncom 60 percent. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama