Reklama

Reklama

Káva a cigarety

  • USA Coffee and Cigarettes
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1986, 6 min

Obsahy(1)

Ital Bob a Američan Steve se seznámí v nekonvenční kavárně, aby si popovídali s "cigárkem u kafíčka" o snech, Americe a o zubaři. (oficiální text distributora)

Recenze (45)

PowPow 

všechny recenze uživatele

Je to nezávislé, je tam cool hudba, neokoukaní herci a stylové prostředí, takže to musí být dobré! Omyl. Je to jen nic zabalené do obalu atraktivního pro kritiky. Navíc bylo vidět, jak herci chvílemi neví, co by měli dál dělat, až Benigni po chvíli přemýšlení nadhodí nějakou banální otázku. Možná, že kdyby režisér namířil (skrytou) kameru na dva opravdové hosty v náhodné kavárně, bylo by to zajímavější. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak smysl tohohle mi teda popravde receno drobet unika, dva neznamy typci se buhviproc sejdou v odporny "kavarne", pet minut pokecaj o cigarech, kafi, snech a zubari a pointa je dost stupidni. Benigni a Wright by usli, ale oba se klepou, jak kdyby meli parkinsona. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý kávovocigaretový debut Jima Jarmusche. Zároveň zcela nejhorší scéna z filmu Kafe a cigára. Roberto Benigni je tentokrát vysoce trapný. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

To bylo docela rychlý, ale docela fajn. Připadáte si jak s přáteli u na kávě a cigárku (u nějákých případů u piva a cigárku). Docela mě dostalo, jak si poradili se zubařem. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Takhle jo, takhle mi to vyhovuje. Jediná opravdu vtipná (ty ostatní jsou spíše pouze se záblesky vtipu) a nejlepší povídka z Jarmuschova pásma "Kafe a cigára". ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na poprvé to pro mě byla jedna z těch slabších povídek, ale musím uznat, že něco na ní přeci jen je. Benigni vypadá rzcuchaně i vyklepaně pořád dobře. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický Jarmusch. Dialóg medzi dvoma kompletne neznámymi mužmi, ktorý nemá žiadnu pointu a je založený na improvizácií hlavných hrdinov. Ale funguje to. Aj keď si Benigni vystačí s obyčajným trasením ruky - veril som ju, že pije viac kávy ako je potrebné a aj keď ten rozhovor nikde neviedol, svojím spôsobom bol presne taký aký má byť. a to rozhovor pri káve a cigaretách. prvý kraťas zo série. uspokojivý. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

jednoznačně nejlepší kraťas ze série Káva a cigarety a zároveň i nejlepší scéna z filmu Kafe a cigára s nezapomenutelně "vycukaným" Robertem Benignim, jehož výkon v této scénce umocňuje jeho srandovní angličtina :) ()

Reklama

Reklama