Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Yassinova studia architektury v Paříži se složila celá vesnice. Je chytrý, má talent a jednou na něj budou všichni pyšní. Leží před ním skvělá budoucnost. Přesně do toho dne, kdy rupne u zkoušky a spolu s ní zmizí v nenávratnu i jeho studentské vízum.  Musí se rychle s někým oženit. Mladá krasavice chce ale dost peněz a stará sousedka trvá na manželských povinnostech, obě navíc chtějí zaplatit předem. Zoufalá situace si žádá odpovídající řešení a Yassin si proto vezme... svého nejlepšího kamaráda. Svatba jen tak na oko vypadá jako elegantní řešení na jedno odpoledne. Jenže všechno zamotá přísný úředník odhodlaný za každou cenu dokázat, že jde o podvod. Kluci proto opravdu musí začít žít spolu jako pár. Do toho ovšem přijede velmi tradičně založená maminka, jeden z kámošů má snoubenku, druhý se zamiluje a nebezpečný gauner z předměstí se jim začne dvořit, protože on opravdu je gay. Pro každého z nich mají jiný příběh, a když předvádíte tolik různých životů najednou, začínáte nabalovat katastrofy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (89)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Márne som čakal, že na mňa čaká poriadna dávka ironicko-sarkastického humoru. Napokon z toho bolo len I Now Pronounce You Chuck and Larry vo francúzskom kabáte, s malými obmenami. Takže o originalite sa žiaľ hovoriť nedá a Tarek Boudali sa v tomto prípade moc nepredviedol (jeho predchádzajúce filmy sa mi zdali minimálne o triedu lepšie). Zopár vydarených scénok a hlášok, ale inak žiadna sláva. Škoda, rozhodne som čakal viac. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Tak pánové Boudlali a Lacheau jsou dvojka, co spolu natáčejí řadu komedií a střídavě je režíruje jeden nebo druhý. Já je spolu viděl v této taškařici poprvé. Sice je tu několik klišé, vše směřuje k nevyhnutelnému happy endu, ale současně řada dobrých hlášek a neotřelá situační komika, v niž jsou oba hlavní herci překvapivě dobří. Některé epizodní postavičky (podezíravý imigrační úředník, místní mafián se "zlým" psem) utkví v paměti, ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ VEZMEŠ SI MĚ, KÁMO?“ … „COŽE?“ … „VEZMEME SE! ZACHRÁNÍŠ MI ŽIVOT!…“ /// Z beznaděje k homo svatbě… Celkem prdel. Dost situací, který si vo to říkaj, ale i takový… nečekaný. Šílenej úředník, nadržená bába… závěr už se ale nese ve stylu vážný rom-kom… prostě (bohužel) jak to tak bejvá… Překvapil všeuměl Boudali. Na Maročana slušnej smysl pro humor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často s kámošem skandujeme: „Homo! Homo!“. 2.) Chtěj mě vyhostit z … třeba z Česka. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Frantíci se rozhodli natočit svoji variaci na ještě větší stupiditu “Když si Č(ur)ak bral Lerryho“, ale tohle byla o fousek lepší a větší prdel. Byla to taková píčovina, až to prostě bylo dobrý. Poslední dobou ty žabožroutské kondomedie stojí za starou belu, ale tohle patří mezi ty lepší výstavní kusy. Vedlejší postavy, které se ve filmu jen mihly, jako třeba teplouš s udicí nebo slepec se slepeckým psem, byly k pousmání. Kdyby se to točilo v Práglu, tak by do toho velel Okamura, aby nedopatřením neznásilňovali naše matky a dcery, a neprodávali ten jejich kebab. Někdy se prostě vyplatí hrát si na buzíka. Otevře se vám úplně jiný svět, a taky se mi začíná líbit YMCA. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Maročan Yassin jede studovat architekturu do Paříže, ale selže a aby ho nevykopli z Francie tak se ožení se svým kamarádem, přičemž na ně nastoupí kontrolor, aby vyloučil účelovost sňatku. Námětem předvídatelná homosexuální variace Zelené karty v žánru komedie překvapivě svěží, vtipné, a opravdu zábavné , asi třikrát jsem šel smíchy do křečí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Paříži ve Francii. (ČSFD)
  • Ve filmu jde vidět plakát filmu Zkrocená hora (2005) na zdi v bytě hlavních protagonistů. (ČSFD)

Reklama

Reklama