Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při loupežném přepadení je zavražděna majitelka zlatnictví. Tentýž den Čermák zasahuje v rodinném domu Valentových, kde rozrušený manžel pistolí ohrožuje vlastní manželku. V sebeobraně ho zastřelí, další vyšetřování ale prokáže, že zbraň nebyla nabitá. Protože Čermák použil zbraň na neozbrojeného muže, začne ho vyšetřovat inspekce a dokonce mu hrozí stíhání. Brzy se ukáže, že oba případy jsou propojené. Valenta byl drobný živnostník, který měl dlouhodobé finanční problémy. Jeho obchod přímo sousedí s přepadeným zlatnictvím a kriminalisté zjišťují, jestli byl do loupeže zapletený. Ukáže se, že pachatelé byli dva. Kdo byl tím druhým? Valentova atraktivní manželka, kterou chtěl z neznámého důvodu zabít, nebo jeho nezaměstnaný bratr? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních patnáct minut opravdu hodně vyspělá seriálová filmařina, no a pak už jen dvě věci - jasný pachatel a pseudopokus o psychologickou dramatizaci postavy jinak skvělého Zadražila, který zastřelil neozbrojeného. ()

BLStryker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se dotkl tématu zvaného Suisájd-báj-kop. Kpt. Čermák se potýká s obhajobou/traumatem ze zabití pachatele (1x bouchne pěstí do stolu a 1x zařve na syna!), s naštvanou Carmen Mayer v roli matky 2 povedených synáčků a s "vysoce profesionální" policejní inspekcí... jestli jsou mezi nimi i ve skutečnosti takováto arogantní individua tak chudáci policajti. Tempo je jako obvykle vražedné a pokud si během sledování párkrát zdřímnete, o nic podstatného nepřijdete. Vše naštěstí dobře skončí jak pro kapitána tak pro autory. Ti totiž již poněkolikáté dokazují, že je tento seriál pevně ukotven v šedi průměrnosti. ()

Reklama

Reklama