Reklama

Reklama

Charlie Brooker’s 2016 Wipe

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 2016, 60 min

Diskuze

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Frankieho recap jsem minul, kouknu na něj, díky. 

Myslím, že Charlie měl obecně mnohem méně času koukat na TV, takže neměl takový přehled jako kdysi. Nedělám si iluze a je mi jasné, že většinu pro něj píše tým lidí, ale zrovna u Charlieho věřím tomu, že se v trash TV dobře orientoval. 

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Splasher

Jsem na tom uplne stejne s BFQ, ale to uz delsi dobu, skoro bych az rek post-2013. Wipe malinko z hlediska rekapitulace vynahrazuje Frankieho New World Order, ale stylem se to nekrizi temer vubec.

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

JamesSi

Charlie "letos" zopakoval stejnou odpověď, že je příliš vytížen Black Mirror (u kterého musel posouvat termíny) a na jiné projekty nemá čas. Jinak že pro něj Wipe není uzavřená záležitost a pokud bude mít v následujících letech čas a bude o něj zájem, tak ho rád udělá.

Na jednu stranu je sympatické, že se snaží zaštiťovat BM i po přechodu na Netflix, ale nejsem si jist, že je to ku prospěchu BM i samotného Charlieho. Wipe chybí o to více, že se kvalita Big fat quiz (asi jediná zbývající komediální rekapitulace?) značně propadla. Působí strašně rutině. A to bohužel i za přítomnosti mých oblíbenců. Znovu jsem si pouštěl rok 2006 a smál jsem se od začátku do konce. U BFQ of Everything 2019 jsem měl problém, to vůbec dokoukat.   

na příspěvěk reagoval DaViD´82, Thomick

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Sakra, že je to za poslední 3 roky jediné roční WIPE, které jsme od Brookera dostali. A vypadá to, že WIPE se už nevrátí. RIP.

na příspěvěk reagoval Splasher

Reklama

Reklama