Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv teď asi budu fakt vypadat jako blázen ale jako já když se nudil a chtěl se pobavit nebo si zlepšit náladu tak sem si soudce alexandra pustil a vždy sem se zabavil a zasmál,  podle mě herci nejsou tak špatní jak tu všichni říkají, umějí tam všichni pobavit, scénáře sou dobré, bývám i v napětí jak dopadne rozsudek 😅. I zajímavé to bývá ()

Tomiss13 odpad!

všechny recenze uživatele

TV BURANdov opět v akci, aneb tisícátá reinkarnace soudní reality show. Zdá se mi, že tato srágora jede všude a pořád. A je to pořád jedna a ta samá hromada hoven, nehledě na to, který debil si tam hraje na soudce, a ze kterého kanálu vylezli ostatní účinkující... Odpor k těmto "pořadům" ještě podporuje Burandovská specialita, tj. reklama 2 minuty před koncem. Už by celá ta křupanská žumpa potřebovala bankrot... ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Můj žebříček guilty pleasure se silně otřásl - Alexandr je proti Barbaře znatelně víc hardcore a je to super! Spousta příšerných nehereckých výkonů, hysterie, afekt, hádky, rvačky, právní nesmysly, bizarní scénáře a často neuhlídané momenty, kdy se situaci posmívají sami herci (mezi nimiž se objevují i pornoherečky) na place. Samozřejmě, většinou se koná ohyzdná nuda, ale výběr nejvypečenějších epizod by kraloval v disciplíně nezáměrných komedií. "Přestaňte tlouct pana odpůrce!" ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ještě větší katastrofa, než soudkyně Barbara a to už je co říct. Tady už mě bohužel (nebo bohudík) nezaujalo vůbec nic. Velmi chabé herecké výkony a nepříliš přesvědčivý soudce – to má být prdel? Tento projekt se moc nepovedl. Viděl jsem cca 5-6 dílů a jen jeden jediný jsem viděl až do samotného konce. Páč to se fakt nedá toto… ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment by byl, kdyby vždy, když Saša zahřímá:"Tady jste u soudu!" do sebe divák naklopil panáka, a když uděluje navrhovateli či odpůrci pořádkovou pokutu, tak rovnou dva. Případně by se objem alkoholu úměrně zvyšoval či snižoval v závislosti na výši pořádkové pokuty. Tipuju, že už v půlce náhodného dílu by měl divák slušnou hladinku... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama