Reklama

Reklama

The Axiom

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Žena riskuje cestu do Národního lesa v bezpečí svých přátel a hledají svou ztracenou sestru. V divočině zjistí, že vstoupili do multidimenzionálního světa plného monster. To je celá jalová zápletka pro večerníček. Ovšem je to dostatečný háček, na jehož základně se mohou předvádět účinný gore a šoky. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Strach z neznámého, postupné a pomalé vysvětlování, to bylo něco pro mne a už už jsem myslel že po dlouhé době budu hodnotit vysoko. Bohužel se to pak už víceméně ohledí a začne to být trošku nudné. Rozhodně není k zahození to vidět. Ale trvalý zážitek to asi nebude. ()

Reklama

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Místy se zdá, že to bude třeba dobrý, ale celek působí podprůměrně. Místy jsou herecké výkony přehnané / přehrané, scénář taky za moc nestojí, snad jen hudba je dobrá.... na vašem místě bych s tímto filmem neztrácel čas... ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Naletěl jsem na hodnocení na IMDb, kde měl film 75%. Už, když jsem viděl, že film má přes 1500 dialogů a to dost tragických, říkal jsem si, třeba to bude skvěle natočeno... Nebylo. Nabarvení lidé primalexem na bílo s nasazenými pařáty, mne prostě nevystrašili. SRAČKA! 💩💩💩💩💩 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama