Reklama

Reklama

Trollové: Světové turné

  • USA Trolls World Tour (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Stoprocentně pozitivní trollí holka Poppy, která byla v úspěšném prvním díle pouhou princeznou, povýšila na královnu, ale naštěstí ji to nijak nepoznamenalo. Své zemi vládne tancem, zpěvem a levou zadní, protože tam, kde nejsou žádné potíže, je kralování brnkačka. Její svět by dál pohodově rotoval v popovém rytmu, kdyby jednoho krásného dne nepřišlo šokující odhalení – popoví Trollové nejsou jedinými obyvateli planety, žijí na ní další trollí kmeny, vyznávající různé hudební styly. Existují tedy i Techno Trollové, Country Trollové, nebo Rockoví Trollové. Těm vládne královna Bárbra, která upřednostňuje nejen trochu drsnější muziku, ale i agresivní představu, že rock je jediná správná muzika a že by měla hrát po celém kontinentu. Tohle už není problém, který by Poppy dokázala vyřešit vřelým objetím s písničkou. A proto se společně se svým největším kamarádem Větvíkem vydává na hudbyplnou pouť do neprobádaných končin, aby našla způsob, jak rockovou kolegyni zastavit, než svět ovládnou kytarové riffy. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (53)

Radek273 

všechny recenze uživatele

Jestli u jedničky byl konec vysvobozením, tak co říct nyní?! Trollové jsou barevný výbuch všeho (a teď je myšleno opravdu úúúúúúplně všeho!), co animáky aktuálně zvládnou. Nicméně pokud smícháte všechna koření světa do jednoho hrnce, vznikne nepoživatelný mix, který si budete muset dopřávat buď po velmi malých dávkách, nebo naráz se sebezapřením. Ano, hurá-juchů-jedéém, ale musí to mít taky nějakou hlavu a patu. A tohle vypadá spíš jak nějaké portfolio umělce, který se snaží získat zaměstnání a ukazuje, co všechno dokáže! Děti asi budou šílet, ale .. chcem jim tohle vůbec pouštět??! ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně na chlup podobné jako první film. Dokonce jsem usnul na tom stejném místě stopáže jako předtím, takže jsem se musel po pár hodinách spánku vracet na to stejné místo asi patnáct minut před závěrečné titulky u dvou skoro stejných filmů za jeden den - vyvolá to ve vás jakýsi zvláštní "matrix" pocit. No, ale oceňuji tady hlavně ten autorský nápad, nevracet sem do děje ty "zlé" trolly z jedničky. Ono to prezentované rockové zlo by asi v čele s rozzuřenou deseticentimetrovou královnou rocku nepůsobilo až takové starosti, kdyby měla královna popu za zády někoho, kdo je schopen na jeden nádech spořádat místní U2 i s aparaturou. Takže za to dávám určitě palec hore. Možná soundtrack byl o něco méně záživnější než v jedničce, ale to je v celku jedno, stále se tu bavíme o dost průměrné infantilní konině pro ty úplně nejmenší trollíky. ()

Reklama

maoc 

všechny recenze uživatele

Další porce programování dětských mozků že multikulti a soužití všech se všemi je něco super. Paradoxně to na konci sami shodí, protože závěrečná "písnička všech žánrů" je hnusná. Ani ryba ani rak, nešlape to. Ani v hudbě nelze míchat všechno a v životě už vůbec ne. Fúze stylů je fajn, ale musí být vkusná a musí to dělat někdo, kdo to umí. Takže kouknout se na to dalo, něco bylo i vtipné (Já říkal, že Who Let the Dogs Out bylo moc!), ale poselství je sračka. Takže i film se jí povážlivě blíží. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

No, už si nepamätám veľmi jednotku, iba to, že ma milo prekvapila. Do dvojky som išiel smelšie, a ešte som aj nemal inú možnosť, že Zojuš ? Treba povedať, že dvojka je extrémne prehudobnená, ale poväčšine dobrými skladbami. Frkov a plkov bolo výrazne menej ako v jednotke. Nápad na príbeh celkom ušiel, ale asi teda nešlo o môj šialok kávy. Malo to nudnejšie pasáže a teda mňa to za srdce nechytilo. Navyše, chlapy vždy doplatia na to, že sa zaľúbia do baby, ktorá nepočúva kvôli vlastnej tvrdohlavosti a nevidí kvôli klapkám na očiach. Život má nespočet takýchto prípadov. Smutné. Ale späť, pre mňa slabé. Tri. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

I když jsem si po jedničce slíbil, že se nikdy na žádné možné pokračování, stejně jsem se na dvojku kvůli zajímavému námětu rozhodl podívat. A jak jsem tak nějak očekával, za moc to nestálo. Líbil se mi odkaz na Interstellu 5555 (hned na začátku - dokonce mě i překvapilo, že tam zazní One More Time, ale v nějakém divném (polo)remixu), líbila se mi animace a v poslední půl hodině to celé probíhalo dost absurdně, což se mi v některých scénách nemohlo nelíbit, ale jinak už žádné klady nemám. Barevné je to tak, že z toho až oči bolí, postavy jsou buď otravné nebo nesympatické (a asi nejsympatičtější postavou je ten Mrak - protože tu byl ze všech nejkratší dobu a nijak se mi nezprotivil), hudby je zde až moc, ale naštěstí jsem to viděl v originále, takže se to dalo přežít všechno, ale i tak - všeho moc škodí a tady to platí několikanásobně. A ten konec je z toho filmu jediný vtipný (chápej směšný), protože tam - má vůbec smysl označovat to jako spoiler? - všechny hudební žánry po jejich zániku zvonu stvoří, spojí dohromady a vznikne z toho strašný paskvil, no paráda. A hláška Zazněl tam i rock!, kterou na konci řekne Bárbra, mě dostala asi nejvíc, protože vyzněla celkem ironicky, když toho multižánrového paskvilu zabrnká trošku na kytaru tak, že je to sotva slyšet :D... No jo, dostal jsem, co jsem čekal, ale to se dalo čekat. I tak je to ale snesitelnější a lepší než jednička, protože na tohle se aspoň dalo dívat a to vedení příběhu nebylo úplně tragické. 2* ()

Galerie (111)

Zajímavosti (3)

  • Kvůli pandemii koronaviru byl film ihned vydán digitálně, tzn. nepromítal se v kinech. (petr.koca)

Související novinky

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

29.04.2020

Pár dní nazpátek jsme informovali o tom, jaký úspěch zaznamenalo studio Universal se svojí premiérou snímku Trollové: Světové turné na online platformách. Film vydělal díky digitálnímu prodeji kolem… (více)

Trollové: Světové turné drtí rekordy

Trollové: Světové turné drtí rekordy

14.04.2020

Přestože oficiální čísla nejsou k dispozici, studio Universal se o víkendu pochlubilo, že nový animovaný snímek Trollové: Světové turné zaznamenal nejlepší úvodní víkend v rámci digitálního prodeje… (více)

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Reklama

Reklama