Reklama

Reklama

Mike Kendall (John Hawkes) je bývalý policajt, ktorý stratil svoj odznak a dôstojnosť, ked' podľahol alkoholu. Jedného dňa nájde pri ceste polomŕtve mladé dievča, ktoré neskôr následkom svojho zranenia v nemocnici podľahne. Mikeovi je celá situácia ľúto a preto sa rozhodne na vlastnú päsť vypátrať jej totožnosť a osud. Avšak honbou za vrahom dievčaťa vystaví svoj život ako i životy svojej rodiny veľmi veľkému nebezpečenstvu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Konečne niekto napísal Hawkesovi úlohu priamo na jeho prepitý ksicht. Ako bývalý poliš vyšetruje vraždu prostitútky a hoci ten prípad nie je ničím výnimočný a nemá prevratné rozuzlenie, práve hlavný hrdina tomu neustále dodáva šťavu. Chvíľami je to celkom ponurý neonoir s poriadne brutálnymi prestrelkami, chvíľami to srší humorom a nadhľadom, ale pritom bez silenej snahy o hláškovanie v každej vete. Veľmi mi to dobre padlo, a teraz chcem vidieť pokračovania alebo seriálik o Mikeovej súkromnej detektívnej kancelárii. Hneď! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SHLEDÁME SE NA NEBESÍCH...“ /// Po beznadějným alkoholickým úvodu přichází investigativní pátrání. Není strhující, ale fajn to ubíhá, lidi mluvěj normálně a k věci. Což je podstatný, páč to má hoďku a půl. Pak se to dokonce ještě zlepší, když Mikemu začne docházet, že tenhle případ mrtvý děvky mu může pomoct k návratu ke sboru. Jednoduchej a funkční příběh, zakončenej až westernovou přestřelkou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlastající policajt. 2.) Mám rád krimi a Poirot mě nebaví. 3.) Thx za titule „vočko“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá krimi vystřihnutá jako z devadesátých let minulého století, kde si ústřední postavu jednoduše oblíbíte a přejete mu, aby nakopal zadek všem těm padouchům. John Hawkes pro mě byl vždy herec menších rolí, ale tady mu postava sveřepého policajta sedla náramně, hrál velmi uvěřitelně, prostě jsem mu pomalu věřil vše, co právě dělal (takto bych si představoval každého hlavního hrdinu v detektivce). Sice to skoro pořád hrálo na vážnou notu, ale ocenil jsem pár odlehčení, kterých se divák dočká. Zápletka docela v pohodě, stejně tak i scénář ve výsledku nevypadal jako rozstřílené síto, kde by nic nedávalo smysl. Zajímavé obsazení vedlejších rolí (Collins si to docela vodil, i ti dva nájemní zabijáci tomu dodali nějakou tu špetku navíc). A když přišlo na přestřelky, tak jsem se divil, s jakou bravurou je natočili. Závěrečná sekvence u opuštěných vlakových vozů velice atmosférická, ten moment s prostřelenou čelistí, jako WOW. Jsem sám překvapen, ale ocenil bych druhý díl. S Hawkesem jako stěžejním majákem kdykoliv. Za mě dávám 81 % ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý thriller! Jednoduchý děj, šťavnaté přestřelky a sice nesympatický, přesto kladný hrdina, kterému budete fandit. Nic světoborného se tu neděje, ale má to spád, přiměřenou stopáž (tedy bez vaty), hořko - černý humor a člověk dostane to, co očekává. Ochlasta Mike Kendall mě tedy velmi zaujal, a proto volím nadprůměrné hodnocení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná malá kriminálka o chlastajícím policajtovi, co přišel o odznak a soukromé hledání vrahů holky, kterou našel u cesty, je věc, která by ho mohla vrátit zpátky do hry. Je to sice podle šablony, ale film rozhodně nenudí a kromě toho může sázet na celkem solidní obsazení. Sešla se tu docela slušná řádka známých jmen, kterým vládne výborný John Hawkes. Jinak souhlasím s kolegou cubiczchem. Ustřelená čelist nadchla i mě. 65% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v únoru 2016 a probíhalo 35 dní v Utahu. (Homerking)

Reklama

Reklama