Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 5

(série)
USA, (2021–2022), 7 h 10 min (Minutáž: 18–21 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan, Annie Potts, Jim Parsons (vypravěč), Melissa Peterman, Wallace Shawn, Ava Allan (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Sheldon si zvyká v prvním ročníku univerzity a Cooperovi řeší vztahové problémy. Dojde i na a odhalení rodinného tajemství. (Netflix)

Recenze (8)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbila se mi, bavila mě a opět se pro mne stala návykovou i tato - pátá série. Žasnu zejména nad vývojem děje, zdá se, že už při natáčení první série věděli, co se stane v páté. Sheldon se ve voice overu jednoho z dílů úvodní řady zmínil o tom, že bude mít Georgie v sedmnácti první dítě a ejhle- díky páté série natočené o X let později už víme, jak to celý vzniklo. V českých seriálových luzích a hájích je to něco nevídaného, nové díly druhé až…řady se tady píšou za pochodu. Taky musím znovu vyzvednout ty dětské herce, všichni jsou bravurní. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série mi z prvu přišla, jakože už seriál ztrácí své kouzlo. Dokola se dělo jen to samé a ono vlastně ne. Georgie udělá chybu s jednou holk-- ženou a celá rodina Cooperů na to doplácí. Dynamika otce a matky je na tenkém ledě a všichni mají strach co bude dál. A divák -nejméně já- má ten strach taky. Missy má problémy v dospívání, George má problémy v práci, babča si otevře Casino a do toho všeho tu máme Sheldona, který to nikomu neulehčuje. Stále je to na dobré úrovni. Víc k tomu asi říct nemusím... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadalo mi, že tahle série byla až mo natahovaná. Začalo to šlpat až v posledních asi deseti dílech, které byly vážně dobré a zabávné. V předchozích epizodách se nic moc nedělo a přišlo mi to až zbytečně natahované. ž je z toho cítit, že se blíží k tomu velkému zlomu, ale nechtějí to uspěchat, protože peníze jsou peníze. ()

Galerie (314)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku epizody Georgie (Montana Jordan) říká, že mu bude v březnu 18 let. Nicméně Isaac Asimov zemřel 6. dubna, takže bude muset čekat skoro rok. (Flaveus)

Reklama

Reklama