Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 5

(série)
USA, (2021–2022), 7 h 10 min (Minutáž: 18–21 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan, Annie Potts, Jim Parsons (vypravěč), Melissa Peterman, Wallace Shawn, Ava Allan (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Sheldon si zvyká v prvním ročníku univerzity a Cooperovi řeší vztahové problémy. Dojde i na a odhalení rodinného tajemství. (Netflix)

Recenze (8)

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série mi z prvu přišla, jakože už seriál ztrácí své kouzlo. Dokola se dělo jen to samé a ono vlastně ne. Georgie udělá chybu s jednou holk-- ženou a celá rodina Cooperů na to doplácí. Dynamika otce a matky je na tenkém ledě a všichni mají strach co bude dál. A divák -nejméně já- má ten strach taky. Missy má problémy v dospívání, George má problémy v práci, babča si otevře Casino a do toho všeho tu máme Sheldona, který to nikomu neulehčuje. Stále je to na dobré úrovni. Víc k tomu asi říct nemusím... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadalo mi, že tahle série byla až mo natahovaná. Začalo to šlpat až v posledních asi deseti dílech, které byly vážně dobré a zabávné. V předchozích epizodách se nic moc nedělo a přišlo mi to až zbytečně natahované. ž je z toho cítit, že se blíží k tomu velkému zlomu, ale nechtějí to uspěchat, protože peníze jsou peníze. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbila se mi, bavila mě a opět se pro mne stala návykovou i tato - pátá série. Žasnu zejména nad vývojem děje, zdá se, že už při natáčení první série věděli, co se stane v páté. Sheldon se ve voice overu jednoho z dílů úvodní řady zmínil o tom, že bude mít Georgie v sedmnácti první dítě a ejhle- díky páté série natočené o X let později už víme, jak to celý vzniklo. V českých seriálových luzích a hájích je to něco nevídaného, nové díly druhé až…řady se tady píšou za pochodu. Taky musím znovu vyzvednout ty dětské herce, všichni jsou bravurní. ()

Galerie (314)

Zajímavosti (14)

  • V 10. minutě, když se Missy (Raegan Revord) dívá do zrcadla, jak jí to sluší, slyšíme v pozadí skladbu „Straight Up“ od americké zpěvačky Pauly Abdul z jejího debutového alba „Forever Your Girl“, které vyšlo v roce 1988. (Trajektt)

Reklama

Reklama