Reklama

Reklama

Prcek

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 25 h 13 min (Minutáž: 39–55 min)

Hrají:

Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Mauricio Mejía, Dolores Heredia, Diego Mendieta, Laura Osma, Marco de la O, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Jeho postava je možná malá, ale jeho plány jsou obrovské. Joaquín Guzmán, zvaný El Chapo, se hodlá vypracovat z bezvýznamného mafiánského poskoka v největšího narkobarona všech dob. Neštítí se ničeho - bude klidně vraždit, vydírat boháče nebo podplácet prezidenta... (TV Prima)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (10)

Tunel (2017) (S01E01) 

Slušný úvodní díl do seriálu... Jo jo obchodovat s drogami není tak jednoduché a snadné jak by se mohlo zdát... Na druhou stranu když se někdo snaží a myslí mu to tak to jde... Mimochodem ten tunel byl fajn... No snad se to udrží... ()

Vzestup (2017) (S01E02) 

Hodně dobrý a divoký díl... No moc si toho ten jeho zástupce neužil... Jinak začíná přituhovat a kupit se mrtvol... No těším se na další díl ()

Oko za oko (2017) (S01E03) 

No začíná pořádně přituhovat... Chudáci děti i jejich máma co jí hlava skončila v chladícím boxu... Mimochodem pěkně jí ten milenec ojebal, ale co čekala blbka... Ten konec byl fakt drsný a uvidíme co bude dál... ()

Podraz (2017) (S01E04) 

No odvety pokračují a ten masakr na letišti byl fakt drsný... Chudák kardinál, ale mohl či spíše s tím počítal... Jen se divím, že vrazi museli přijed z Ameriky, ale není se čemu divit... No ten konec byl fakt super a těším se na pokračování... ()

Hon (2017) (S01E05) 

Když má někdo milióny na rozdávání tak je útěk docela snadný... Ať už jde o zkorumpované policisty, či úředníky.. No prostě slušný díl I děj... Jen tak dál... ()

Nevyzvednutá zásilka (2017) (S01E06) 

No hodně divoký díl to musím uznat... Tak 5 tun kokainu je zabaveno DEA, El Chapo je zatčen a převezen zpět... No a největší svině je ten úředník co naočkoval chudáka novinářku co mu to sežrala 😅😅😅 No uvidíme co dál... ()

Do vězení (2017) (S01E07) 

No hodně divoká epizoda musím říct... Jak ho vezli na korbě byla síla vč předání... Jinak ten konec byl fajn ()

Věznice Almoloya (2017) (S01E08) 

Tak novinářka je mrtvá, ale co čekala blbka... No generál je taky mrtvý... No začíná to být veselé... 😀 Jinak takové vězení by mělo být i u nás a je jak ty naše "hotely" s plnou penzí... 😢😉 ()

Izolace (2017) (S01E09) 

Jj to vězení je drsný, ale tak to má být... Ředitelka je sice mrcha to se musí nechat, no co jiného se dalo čekat... Zajímavý konec série... ()

Nová identita (2017) (S02E01) 

No konečně změna kriminálu a musí se nechat, že si to tam zařídil pořádně a kvalitně svému postavení..  Holt peníze vládnou světu což je pravda odvěká... 😉😉😉 No máme tu volby a změnu v Mexiku... Opravdu hodně věcí na úvodní díl nové série... ()

Reklama

Reklama