Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

kepiash 

všechny recenze uživatele

Příjemná, nenáročná komedie, u které jsem se několikrát od srdce zasmál. Místy byla sice tak nějak typicky po americku přeci jen trochu přehnaná, například scény se Stiflerovou… tedy pardon Hoagieho matkou, byly zbytečné a do kontextu filmu se vůbec nehodily. Na druhou stranu oceňuji, že příběh, a vlastně i samotná hra hlavních hrdinů, má velice pěknou pointu, které v samém závěru porozumí i dosud neporažený šampión Jerry. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hrát si s klukama na honěnou nemusí vždycky nutně skončit výronem v podvrtnutých jehlovkách v první lajně na gájprajdu. Ne, může z toho být i vkusná heterozábava, při které nikomu z partičky zarputilých honičů ani nevadí, když máte babu. Na holyúdské poměry překvapivě netrapná, originální, vtipná a kultivovaná kokotmédie, u níž se pochichotáte, i když jdete do kina s tumorkem. Kokotmédie s dokonale přesně posazenou paní Rybářovou, roztomile ozdobnou Anabelkou, aby si i nedezorientovaný divák užil trochu toho honění, a hodně toporně rozpačitým Jeremiášem, který se na tuhle roli prostě nehodil, ať už si místní homoklika vzdychá s rukou v rozkroku, jak chce. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně takové komedie tu poslední roky citelně chybí! A s takovýmhle parádním obsazením, doteď tomu nemůžu uvěřit, tuplem. Jeremy Renner si to neskutečně užívá, ačkoliv je tu ze všech nejméně (ano, je to ten film, kdy si zmrzačil obě ruce) a každá scéna s ním stojí za to. Celkově to není žádný milník ve svém žánru, “pouze” slušně zrežírovaná com-výjimečně-bez-rom se stravitelnou stopáží a vesměs vtipnými gagy. A já chci víc takových alespoň co čtvrt roku! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Každý si umí hrát, ale pravé umění spočívá v tom, abychom věděli, kdy máme přestat.. Originální námět ve vysychající studnici žánru přinesl občasné záchvěvy humoru (suché glosy Hannibala Burresse) a také zamyšlení, jestli vzhledem k počtu zpomalených záběrů a holubicím na svatebním obřadu není Jeff Tomsic pseudonymem Johna Woo. Škoda poněkud bezvýznamných rolí ženské sekce (novinářské křoví, šílená manželka, afektovaná Jerryho nastávající), sexuálních narážek a huličských vtipů, které to srážely na úroveň produkce Wayansů i konce, který sice byl lidský, ale nepasoval do dosavadní crazy roviny. Ještě že je nenapadlo, aby si každý květen společně oprášili hru na doktory. To bychom asi u ratingu R nezůstali.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na ´´trochu´´ inú komédiu. Iná teda je, ale rozhodne mi až tak komediálne nepripadá. Humor je prakticky nevtipný a aj keď sa vychádzalo zo skutočných udalostí, rozhodne je nerealistický ( čo môžem brať ako typický hollywoodsky prednes v štýle - musíme to trochu prehnať, pretože skutočnosť je málo dramatická, alebo ináč príťažlivá ). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečným titulkům předchází krátký video sestřih skutečné skupiny přátel, podle které film vznikl. Záběry jsou autentické a pocházejí z domácího archivu. Nechybí ani foto a reportáž z titulní stránky The Wall Street Journal. (vojacekr)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama