Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Samotnej nápad, že se parta čtyřicátníků baví jeden měsíc v roce hrou na babu, je super a vychází z něj spousta docela povedených vtipů. Jako ve všech komediích, kde jsem ho viděl, i tady dobře funguje Ed Helms. Co mi strašně nesedlo, je Jeremy Renner, který hraje nepolapitelnýho Jerryho. Nevím proč, ale ten člověk mi něčím vadí a nerad na něj koukám. A v podstatě hlavně za to dávám tři hvězdičky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $54,547,470Tržby Celosvetovo $77,947,470Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas len klasická povrchná bejkovina, som čakal určite viac zábavy. / 40%/ ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přítulkyně se chtěla kouknout na nějakou dobrou " novější " komedii. Hledal jsem a narazil na tohle. Měl jsem o tomhle filmu jistý pochybnosti. Americká komedie inspirovaná skutečným příběhem kde si starší chlápci hrajou na babu, mi nepřišlo kdo ví jak přesvědčivý aby mě to donutilo ke shlédnutí. Nakonec mě nalomilo celkem kladný hodnocení. Tak jsme tomu dali šanci. Spokojenej jsem byl jak já tak přítelkyně. Hodně povedená komedie..... Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože si přestáváme hrát. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Komedie, v níž veškerý humor je postaven na tom, že někdo ve vysoké rychlosti do něčeho vrazí nebo padne na držku. Potenciál námětu se hrou na honěnou je nevyužit - ono se vlastně v tomhle filmu víc mluví, než hraje na babu. Ovšem kdyby aspoň ty dialogy za něco stály, ale absence vtipu je prostě znatelná a celé se to utápí v scenáristické nemohoucnosti vytvořit něco originálního a zábavného. Je hodně znát, že děj je jen nutná omáčka kolem chtěného námětu, kdy banda chlapů hraje dětskou hru. Žádnou přidanou hodnotu nečekejte. Z hereckého obsazení má talent pro komedii jen Jake Johnson, ostatní se jen křečovitě pitvoří (zejména Ed Helms mě v poslední době svou marnou snahou o vtipnost začíná iritovat). Nedávná tematicky podobná Noční hra byla sice taky komedie na vypnutí mozku, ale aspoň se u ní dalo zasmát. ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Není to čistých 5*, ale nemůžu se zbavit dojmu, že takhle svěží feel-good komedii jsme v kinech už řadu let neměli. Není to taková šílenost, kterou prorokovaly trailery a v rámci možností bych se spokojil i s průměrnou řachadnou. Avšak na poměry dnešních komedií, které se poslední dobou objevují v distribuci, se překvapivě jedná o funkční, originální, velmi vtipný a zábavný snímek, jenž se řadí mezi to nejlepší, co se nám v tomto žánru za poslední roky urodilo. Po posledních pěti minutách jsem se cítil plný pozitivní energie a dobré nálady. Nic jiného v tomto případě ke štěstí nepotřebuji :-) Milým plusem je i přijatelná délka. Hodina a půl je naprosto ideální. 9/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve Washingtonu (stát USA). (Varan)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama