Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná, byť děsně klišoidní romanťárna, co si děla srandu sama ze sebe. Herci v pohodě, vtipné a svižné. Lehce nadhodnocuji, neb jsem zrovna na něco takového měla náladu, takže mi to sedlo. A navíc narozdíl od spousty podobných počinů v tohle žánru se nejednalo o křečovitou a vrzající slaďárnu. Za mne 75%. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Zábavná ptákovina. Možná i originální, možná se to jen vymlouvá. Ono je těžké natočit romantickou komedii bez nějakých cliché, tak možná si jen tvrci řekli "Dáme tam cliche všechny a bude to jakože schválně". Nicméně se jim to povedlo, herecké obsazení super a podívaná to byla zábavná. A hlavně... Fat Amy & Bumper zase spolu :) 3* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je super komička, len žiaľ v poslednom čase som, čo sa týka jej vtipov o nízkom sebavedomí a o pár kilách naviac, trochu prejedený. Našťastie tu ide o dobre vymyslený scenár, ktorý si pomerne často a trefne dokáže vystreliť z klišoidných, sto ráz otrepaných a trápnych romantických komédií. A niekedy si dokonca vystrelí aj sám zo seba. Priemer. 60/100 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nápad natočiť komédiu, ktorá si robi srandu z klišé romantických filmov bol skvelý, ale prevedenie za veľa nestojí. Jednotlivé klišé sú odbité dosť rýchlo a nie príliš vynaliezavo. Proste na primitívnej úrovni tých horších dielov Scary Movie.Rebel Wilson mám väčšinou rád, ale tentoraz mi pripadala nonstop otravná. Takže výsledkom je nudný nepodarok. 4/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická klišovitá romantická komedie, která si dělá srandu z klišovitých romantických komedií. No nevim, děj vůbec neosloví, protože prostě od páté minuty divák ví, jaký bude další krok a jaký bude přímo samotný závěr. Jediné, co by takovému filmu mohlo pomoct přehoupnout se přes podprůměr na alespoň lepší průměr, jsou podařené vtípky a hlášky. Bohužel ale v 90 minutách snímku se povedly tak 2, možná 3 scény, u kterých se mi zvedly koutky, jinak bída (homosexuální soused byl top strop filmu). Zbytečný film s jinak fajn herečkou Tlustou Amy, který má sám o sobě špatný scénář. Škoda, tohle hodně zabolelo. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)
  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama