Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (56)

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo utrpení dokoukat. Tři série o tom jak Titáni bojují hlavně mezi sebou pořád a neustále. Záporáci nula. Red Hood alias Robin se každých 5 minut přidává na stranu dobra či zla podle toho jak se asi zrovna vyspal...Bohužel hrozná blbost co vůbec nedává smysl. Sem tam je tam dobrý humor a nehrát tam tak pohlední herci (až na pár výjimek viď Rachel..) tak nedokoukám ani tu první sérii. 2☆ ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma zatiaľ moc neupútal. Prvú sériu som dopozeral len tak tak, a hoci nabudila na druhú, zatiaľ nič moc. Chce to byť temné ako sa na DC patrí, a aj sa mu to sem tam darí, ale pôsobí to zároveň moc detsky, efekty sú hrozné, príbeh nuda. Asi fakt iba pre skutočných DC fanúšikov. Druhú asi ešte dopozerám, ale pokračovať asi nebudem. Sú aj lepšie seriály. ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

65% - Dobře rozjetému seriálu naprosto láme vaz stupidní a zkratkovité zakončení jak první (netradičně až s02e01) tak druhé série, kde si nejspíš scénáristé vzali volno a nechali to dopsat své šestileté děti. Nebýt toho, jedná se sice o klasický, lehce přihlouplý teen seriál, který ale dokáže překvapit dobrými nápady a slušnou akcí a má povětšinou sympatické hlavní postavy. Téma DC sidekicků je v seriálovém a filmovém poli ještě hodně neprobádané území, tak bych se klidně nebránil pokračování... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jsem sice docela nadšený a fakt mě to bavilo, ale za ty roky už jsem dost opatrný s oslavováním DCčkovských seriálů (těch hraných, v animácích zklamou fakt málokdy).. Zatím se budu držet s hodnocením při zemi a jestli i další série ukáže, že tady nešlo o náhodu, tak rád časem zvednu... Jinak teda, rezervy tam jsou hlavně v tricích (tam by to chtělo nalít pár dolarů navíc) a komiksové fandy ty příběhové peripetie asi úplně nesrazí ze židle, ale jinak to má díky stylizaci neuvěřitelně chytlavou atmosféru. Umí to být vtipné i až horrorově temné. Casting je neuvěřitelný (já se platonicky zakoukal snad do každé ženské, a chtěl bych být kámoš snad každého chlapa co se v tom seriálu prošli před kamerou :D ). Působivá je i kamera a práce se světlem.. sice to vytváří i jakýsi kontraefekt kdy ten svět nepůsobí že by žil svým životem i mimo záběr, ale zrovna u komiksovky se to dá tolerovat..... Trošku mě nasral ten příliš otevřený konec první série (kdo na to má čekat?), ale co se dá dělat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

2/50 Na to, jaký shitstorm vyvolaly první zmínky o seriálu online, jsou výsledné pozitivní reakce až překvapivé. Dnes víme, že se Titans stali dobrou platformou pro představení dalších postav z DC. Původní komiksoví Teen Titans psaní Perezem bývali hitem, tak proč by nemohl uspět i seriál? Poprvé se tu představila partička Doom Patrol, ale i Donna Troy, důležitá postava ze světa Wonder Woman. ()

Galerie (574)

Zajímavosti (37)

  • Lístky s nápisem „All work and no play makes Gar a dull boy,“ které si Gar (Ryan Potter) vylepuje, jsou odkazem na stejné lístky, které psal Jack Torrence ve filmu Osvícení (1980). (NiWi)
  • Natáčení druhé sezóny začalo 2. dubna 2019 a skončilo 20. září 2019. Produkce byla dočasně pozastavena v červenci 2019 kvůli smrti koordinátora speciálních efektů Warrena Appleyho – druhá série je tak věnována jeho památce. (fiLLthe3DD)
  • Zatímco předchozí série si svou premiéru odbyly na streamovací službě DC Universe, tak třetí byla uvedena na HBO Max – důvodem byl nízký zájem diváků o platformu DC Universe, a tak se veškerá její produkce přesunula právě na HBO. Samotná služba však úplně nezanikla, avšak změnila svůj název na DC Universe Infinite a místo filmové/seriálové tvorby změnila své zaměření na předplatné digitálních komiksů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama