Reklama

Reklama

Rupert Wyatt se opět vrací k žánru sci-fi. Tentokrát nám vypráví příběh o lidech, kteří chtějí zažehnout jiskru odboje proti mimozemské rase, která převzala kontrolu nad vládou Země. Odboj ale nestojí jen proti vetřelcům z jiné planety. Bojovat musí především proti těm, kteří s nimi spolupracují. Podaří se zrealizovat plán, jenž ostatní přiměje uvěřit, že je možné vzít si Zemi zpět? (Martrix)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Frenetické sci-fi o hladu po osvobození, korunované skvělou pointou. Sice je to natočené jako krátký výňatek z prostředku děje, a divák se musí v hodně věcech sám zorientovat, ale stojí to za to. Jen škoda, že si to těžko hledá cestu k postavám, které tu jsou v podstatě jen zdánlivě nezajímavými pěšáky na odstřel. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě to má super plakát s oranžovou barvou....Z toho filmu jsem lehce zmatená...Plno věcí mi doteď nedošlo a bylo tam na mě až moc osob, které byly hodně od sebe a proto mi to nějako nezapadalo do sebe...Nicméně scéna "odboje", kdy se právě ty lidé začnou objevovat - ta byla super - svižná, úderná, skvělá hudba...Skvělé obsazení :) A myšlenka spokojenosti ovládnutí mimozemskou civilzací...je to fikce nebo ta lepší varianta života na planetě Zemi? Hm.... ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Když srovnám zdejší nepříliš přívětivé hodnocení s mými vlastními dojmy, možná bych tomu byl schopen dát i těch (protekčních) pět, ale skoro celá moje rodina to prohlásila za blbost. A jelikož jsou všichni pravděpodobně inteligentnějši než já, dávám opatrné (ale asi spravedlivější) čtyři. Nakonec, ti mimozemští ježatci nepatřili k úplně nejpovedenějším emzákům, jaké jsem kdy ve filmech viděl. Všechno ostatní mi ale připadalo poměrně parádní. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

To bola hotová katastrofa. Ani sa mi nechcelo veľmi čítať titulky. Nápad dobrý, začiatok celkom zaujímavý, ale potom som neveril vlastným očiam. Viac menej ani neviem o čom to bolo. Od akýchsi mimozemšťanov sme sa presunuli k černošským parkuristom a následne k obtlstému policajtovi, ktorého zvádzala sexi Vera Farmiga, ale on si uvedomil, že už vyše 10 rokov je impotentný, tak sa radšej vzal a odišiel. Následne nám kvôli korektnosti k menšinám bol podsunutý medzirasový pár, aby sme si uvedomili že množiť sa medzi rôznymi rasami je v poriadku a že čierni migranti sú tiež len ľudia, preto Refugees Welcome. Potom tam nejaký ďalší afroameričan (neviem ani ktorý, stále sa mi plietli) povedal, že sa veci vyriešia jedným jointom. V tom momente som si to dal na polovicu obrazovky a na druhej som pozeral nejaké nové porno videá, ktoré by ma upútali. A potom som sa v tom stratil už úplne a ani neviem kam na konci letel John Goodman. Asi také je moje stručné hodnotenie. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Captive State ma prekvapil totálne nepripraveného. Kvoli jeho nízkemu hodnoteniu tu na čsfd som ho nechcel ani ťahať. Vlastne som ho stiahol pre kolegu z práce. On takéto filmy má rád. Ja som do toho nastúpil bez akejkoľvek prípravy a znalosti obsahu či obsadenia a preto ma hned príjemne prekvapila prítomnosť Johna Goodmana a Very Farmigy v hlavných roliach. Tiež si skôr myslím, že ide o slušnú drámu zasadenú do blízkej budúcnosti radšej ako nejaké plnohodnotné sci fi a fakt, že emzákov ukazujú len minimálne a v situáciach, ktoré pracujú s divákovou predstavivosťou u mňa pridáva na hodnotení. Nedal som tomu plný kvoli jeho nízkemu hodnoteniu, ale preto, že ma to fakt kurevsky bavilo! ()

Galerie (117)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Chicagu v Illinois (USA). (rafix)
  • Počas záverečných scén, kedy boli zobrazené povstania v ďalších svetových mestách, predstavené bolo aj mesto Karáči, ležiace v Pakistane. V skutočnosti však išlo o Dháku v Bangladéši, kde sa konala každoročná náboženská púť. (Enceladus)

Reklama

Reklama