Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechno běží jako na drátkách? Ani náhodou. Marty a Wendy se hádají, jestli mají expandovat, a nečekaný návštěvník zatím obrátí jejich osobní život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ozarku vždycky něco chybělo. Pokukoval po Breaking Bad, ale trochu přitom šilhal. V o to větším úžasu po třetí řadě jsem. Napětí, perfektní práce s postavama, senzační Tom Pelphrey a Batemanova režie s fantastickým timingem. Pětihvězda bez kompromisů. Netuším, v čem tuhle látku autoři vyprali, ale ten prášek chci taky. ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by tak skvěle rozjetý epos začal sklouzávat k do rutiny. a některé postavy prostě už jen tak zůstanou mimo? Rozhodně Ne!  Jasně, Po Breaking Bad, Better Call Saul, a Dextrovi je laťka vysoko..., Ale v Ozarku se klubko vztahů a průserů stále víc zamotává a utahuje. Je to až fascinující, jak se utahují šrouby. ...až najednou  přijde konec další hodinové epizody, a necháš dojet další skvělou věc ze soundtracku. Bratrova psychika, to je fakt síla. V různé míře má mnoho z nás občas trochu nerovnováhu v elekro-chemii mozku, ale zde je těžká bipolarita strašidelně uvěřitelná. poslední díl je tak silný, že graduje a vlastně i shrnuje příznačný motiv Ozarku, kdy hodně špatné věci se mohou stát i pro slušnou rodinu prostou rutinou. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprávem opomíjená enormní pecka Netflixu, která jde proti proudu a s každou další sérií zraje jako víno. Kdekoho může totiž ve svých prvopočátcích vyloženě nudit a mást, třetí řada je ale tak perfektním seriálovým thrillerem, že bych se Ozark nebál dát hned na to pomyslné 11. místo mezi nejoblíbenějšími seriály. Těhle 10 dílů se totiž sledovalo naprosto samo. [viděno na Netflixu] ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozark zmutoval do ultimátně napínavýho seriálu (díl od dílu lepší). Bere si dobrý věci z pecek jako Breaking Bad, Homeland nebo Ray Donovan, a přitom se nebojí ukázat svůj vlastní ksicht ve scénách, kdy se o slovo hlásí hutný drama s prvky černého humoru. Pět hvězd je skoro málo, oproti minulý sezóně je to velkej krok kupředu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

třetí řada udržela laťku dost vysoko a rozhodně nalákala na řadu další.Mustr přitom zůstal stejný.Zkraje se víc kecá,a nic až tak zásadního se neděje,nicméně vše postupně graduje až k výbornému finále.Aniž bych to čekal,tak v mnoha ohledech je třetí řada zatím ze všech nejlepší a to nebývá úplně pravidlo.Závěrečných několik vteřin bylo navíc perfektně uspokojujících...80 ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama