Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je napěchovaná novými postavami a novými plány a naše partička se přesouvá do Španělské národní banky, kterou už nebude taková sranda pokořit. První půlka měla možná lehounce skluz oproti prvním dvěma sériím a o tom, že je něco jinak svědčilo i to, že jsem měla od seriálu poměrně dlouhou pauzu asi tak po půlce série. Když jsem se k němu ale dostala zpátky, už to byl zase sešup. Policie už se s tím tentokrát taky vůbec nehodlá prdět a všechno je mnohem brutálnější a víc nemilosrdné. Nové postavy mi vůbec nepřekážely, naopak jsou docela příjemným zpestřením a některé i hýbou dějem. Potěšily flashbacky na starého dobrého Berlina a na počátek plánování. Stejně ale asi hvězdičku uberu, protože přitaženost za vlasy tu už občas malinko přesahuje hranice. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Jooj. Tak ako som bol pri druhej sérii už unavený z toho naťahovania, trojka mi svojou údernosťou krásne pasla. Pochopiteľne, ani v tretej sérii sa nevyhneme oddychovým pasážam a idiotizmom (Tokio!), na to sme si však už u našich španielskych čarodejníkoch zvykli. Tretia séria je fantastická jazda. Šikovnou fintou sa nám vrátili všetci hrdinovia, aby nerozohrali bitku, ale doslova vojnu. Kriste, sem so štvrtou sériou! ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série působí na začátku jako derivát těch dvou předchozích. Po vloupačce do Španělské národní banky se ale opět roztáčí kolotoč akce a geniality. Nové postavy okysličí seriál a jede se dál. Palermo sice není Berlín ale i tak je o zábavu postaráno jeho hláškami ostrými jako „Browning“ Závěr série je pak v brutálně strhujícím rytmu. 7/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Návrat z ráje k loupení byl z mého pohledu absolutně nepravděpodobný a extrémně hnaný na sílu. Když tohle opomeneme, tak třetí série zkrátka nedosahuje atmosféry předešlých 2 sérií. Strašně mi tam schází Berlín, kterého vystřídal jakýsi přihřátý buzerant, který nemá absolutně žádný styl. Nudnější je i samotná loupež.  Chování některých postav je znovu ještě více iracionální. Uměle budované napětí stále funguje, ale jakýsi kvalitativní propad je patrný snad v každém ohledu. [64 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě ne tak šokující, vychytralé a skvělé jako předchozí dvě sérky, ale to proto, že nastavily laťku nepřekonatlně vysoko. Po pár úvodních, pomalejších dílech se to nakonec rozjelo a finále bylo absolutně nečekané a šokující. Nápady tam byly, ale už to nepůsobilo tak, jako v předchozích sériích a pár nových, nevýrazných postav taky žádné boom neudělalo. I tak se jedná o nadprůměrnou španělskou jízdu, kterou bohužel trochu shazuje srovnání s předchůdci, ale samostatně je špičková. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V sérii si v pár epizodách malou roli mnicha jménem João zahrál známý fotbalista Neymar. Avšak v době, kdy na Netflixu vycházela třetí série, byl Neymar obviněn ze znásilnění. Z toho důvodu se tvůrci rozhodli scény s ním vystříhat. Znovu byly do seriálu přidány potom, co se případ odložil pro nedostatek důkazů. Z toho důvodu viděla první vlna diváků verzi bez Neymara. (Baltazzar)
  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)
  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)

Reklama

Reklama