Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 SÉRIE - 8/10. : Tak toto bylo něco! Velký důstojný návrat na vrchol, po ukončení jednoho velkého úspěšného příběhu, představí se nám nové famózní postavy např. Palermo - týpek, o kterým jsem věděl, že se mi vryje pod kůži. 3 série je daleko více akčnější, napínavější a nápaditější, má konečně normální a super tempo, sice ano byly pak díly, kdy to bylo doslova unuděný a moc se to neposouvalo, ale i tak každá epizoda vždy něco super nabídla. A dále, myslel jsem si, že si pustím dabing abych se neukousal nudou a ba ne, nejenže sem se labužnicky bavil, ale ještě dostanu suprově nadabovaný seriál se super obsazením! Prostě Wow. Nebylo to k zahození celá série ba naopak, šlo to výborně. Celou sérii jsem dal na jeden zátah byť není tak dlouhá. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série La casa de papel je už výrazně slabší než první dvě. Stále se na ni dá relativně příjemně dívat, ale už je zde více nepromyšleností, objevují se naprosto debilní akční scény, postavy začínají jednat v rozporu se svými charakterovými rysy, když se to autorům zrovna hodí a tak bych mohl pokračovat. Seriál je dobrý a třetí série je stále ještě v pohodě koukatelná, ale trochu už se začínám děsit toho, co přinesou další dvě série. 69% ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak 3.serie je sesup dolu. Prezivsi z lupicu jdou vysvobodit Ria, ktery je zatcen, tim ze jdou vyloupit dalsi banku. Proste nevstoupis dvakrat do stejne reky. Dej opet stejny, jak v prvnich dvou seriich. Proste uz to nefunguje. V posledni casti, to bylo na rucnik, proste se dalo cekat, ze nekdo prijde o zivot a plus dalsi zvrat s byvalou inspektorkou. Rozmyslim se, jestli se mam divat na 4. serii, protoze je plno skvelych serialu a divat se na dalsi serii jen z povinnosti se mi nechce. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě ne tak šokující, vychytralé a skvělé jako předchozí dvě sérky, ale to proto, že nastavily laťku nepřekonatlně vysoko. Po pár úvodních, pomalejších dílech se to nakonec rozjelo a finále bylo absolutně nečekané a šokující. Nápady tam byly, ale už to nepůsobilo tak, jako v předchozích sériích a pár nových, nevýrazných postav taky žádné boom neudělalo. I tak se jedná o nadprůměrnou španělskou jízdu, kterou bohužel trochu shazuje srovnání s předchůdci, ale samostatně je špičková. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • Scéna v zatopeném trezoru plného zlatých cihel byla jedna z nejnáročnějších. Náročné bylo nejen stavění scény, která se pak musela celá ponořit do vody, ale komplikace způsobily i molitanové zlaté cihly. Ty totiž začaly pod vodou měnit tvar nebo se vyplavovaly na povrch, a tak musel nastoupit tým vizuálních grafiků, který strávil hodiny a hodiny počítačovou úpravou jedné cihly po druhé. (Sebastian777)

Reklama

Reklama