Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mimořádně zajímavá podívaná, ale někdy kolem osmého dílu se mi to začalo zajídat, nebavilo mě to, dokonce mi lezla na nervy španělština i každý, kdo se tam mihl , dlouhé záběry, natahované scény o ničem.... Nesympatický mi byl každý, ale o to by nešlo. Být to o pět dílů kratší, bavila bych se lépe. Další řady si prozatím nechám ujít, zjistila jsem, že mi je jedno, co bude dál a to není úplně nejlepší emoce. Přes mé výhrady však chápu nadšení jiných diváků. Originální to bez debaty bylo. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý námět, perfektní postavy ( Berlín u mě vede ), bezchybné herecké výkony ( Álvaro Morte je v roli Profesora fantastický ), tuna nápaditých věcí a plno zapamatovatelných scén je vskutku vynikajících. Bohužel tenhle seriál táhnou dolů někdy až laciné scény, scény které v nás mají vyvolat wow efekt, a někdy to není ono. Vztahy mezi některými postavy mi nepřišli dvakrát adekvátní, hlavně s postavou Monicou, tam mi to nesedělo. Ze začátku to má skvělý rozjezd a do půlky mě to hodně bavilo a při několika pasáží jsem tajil dech. Bohužel ke konci se zpomalilo tempo a ve finále mi přišlo, že scénář slábnul. I přesto se jedná hodně kvalitní seriálovou záležitost. První řada je vskutku povedená a já se těším s čím přijdou tvůrci v dalších sériích. 7,5/10 ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par rokov mi trvalo kym som sa dostal k tomuto fenomenu dnesnej doby. Trvalo mi zhruba dva roky presvedcit moju polovicku, ze to stoji za pokus. Nevieme si to vynachvalit. Prva seria je brutalna. V kazdej casti sme sa popod fuzy usmievkali ako to ma Profesor vymakane. Praca s ludmi je vsak kriz aj pre neho. Skomplikovali si to sami, no tak to uz v zivote byva. Ked tak prechadzam jednotlive casti, neviem najst jednu ktora bola slaba, alebo ze by niecim nejako vycnievala. Kazda cast je originalna, miestami aj vtipna, aj ked humor v jednotlivych castiach absentuje. Kasting je skvely, postavy sa mi velmi hodia a viem sa s nimi stotoznit. Motivacie urcitych postav su v niektorych momentoch kus prepalene, ale to je asi jedina vec co ma "vyrusila". Nevybavujem si nejaky serial ktory by ma dostal takymto stylom. Cista parada, tesim sa na dalsie serie. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realne to ma super netflixovskej trailer ale je scenar deravy jako cednik...dle hodnoceni jsem cekal heist orgasmovou jizdu a divil sem se, ze si vubec neco muze udrzet takovouhle uroven 4 sezony...troufam si rict, ze natocit to amici, tak to dostane nejakych 60-70% za takovouhle naivitu...ze spanele nedavaji CCTV kamery ani dovnitr trezoru narodni tiskarny cenin, nikde nejsou padaci mrize s casovym zamkem a policajti se chovaji jako naprosti kreteni, bych jeste bral...ale proc zase osud cele loupeze stoji a pada na tom kdo s kym picha, jako v tom nejblbejsim americkem filmu...uvidim, jak se to vyvine...logiku to obcas postrada, ale strhnout to umi...to se musi nechat ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl fajn, druhý jde... a pak už to jenom frčí z kopce až k poslednímu dílu první série, který jsem opravdu měla problém dokoukat. Celý příběh je strašná slátanina, autoři v něm využívají spousty jakoby nenápadných náhod a berliček velikosti invalidního vozíku, postavy se chovají vzhledem ke svému postavení naprosto iracionálně, jen ať je nějaké překvapení a zvrat. Představa, že bych sledovala další série je pro mě vyloženě odstrašující. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)
  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)

Reklama

Reklama