Reklama

Reklama

Downrange

  • Japonsko ダウンレンジ
Trailer 1

Obsahy(1)

Šestici bezstarostných dvadsiatnikov sa prihodila menšia nehoda, pri prejazde ľudoprázdnou krajinou dostali defekt. Neostáva im nič iné, než ich vyblýskané SUV odstaviť na okraji cesty a koleso prehodiť. Než si stihnú uvedomiť, čo sa vlastne deje, dvaja z nich ležia na ceste bez známok života. Kdesi v okolí sa ukrýva ostreľovač, čakajúci na príležitosť zlikvidovať aj zvyšné terče. Začína nerovný boj, v ktorom každý unáhlený krok môže byť rýchlo tým posledným... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Downrange má několik pozitivních aspektů a větší množství negativních. Akce začíná opravdu rychle, nápad je docela příjemnej, i když žádná věda, ale možná proto je tak chytlavý a udrží vás při pozornosti, uvidíte i trochu toho gore, které sice působí levněji, ale je tam. Největším průserem jsou v tomto snímku herci. Dlouho jsem neměla tu čest vidět hned několik polen v jednom filmu. Obzvlášť ten latino guy byl snaživý až hrůza a mnohdy mě jeho výkony nutili kroutit bulvami. Závěr byl už pak taky jen taková karitura, protože scéna s policií na logice moc nepřidala. Úplné finále pak potvrdilo, že tenhle film byl asi tak vážný jako výrazy ve tvářích zdejších postav, když to schytala první oběť. Slabé tři. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Zábavnej koncept, našláplý tempo i odvážně vtipná závěrečná scéna. Downrange ale trpí na ústřední hrdiny, kterým chybí charisma, slušní herci a bohužel i špetka logickýho uvažování. A tak si namísto boje o život spíš přejete, aby vystrčili hlavu. To abyste viděli víc krve, se kterou to Kimatura umí bezchybně. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Překvapení, tak jako letošní Francouzská Pomsta, i zde je jednoduchý příběh, ale zatímco Pomsta, našlapovala kolem artu, tak Downrange víc vsází na jednoduchost a razanci. Byť setkání s vlkem, bylo lehce mystické a mrazivé. Ale všechno šlape, už od začátku, gore zde jede na plný plyn, akční scény sou perfektní, bouračka, zúčtování s démonickým sniperem, ale i to sezení za autem a čekání, je prostě plné napětí a nervozity. A jak děj ubíhá, tak hrdinové se začínají lehce vybarvovat, neni to sice nic velkého, což je trošku škoda, na druhou stranu sniper je plný tajemství a jeho důvody, sou skryty v náznacích. A konec, ten je plný ironie. A bonus na závěr, policajti nejsou úplně blbý, to je fakt překvapení. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle, že je od režiséra brutálních mnou ohodnocených 5* pecek Půlnoční vlak či No One Lives ?? Asi se jedno odpoledne Kitamura dost nudil, tak sebral několik neherců a šel si zablbnout, jinak nechápu proč tohle točil. Nápad je to sice originální a dost dobrý jenže zbytek je totální odpad. Nelogické chování, "herci" naprosto otřesní a ten závěr ? to bylo jak z nějakého filmu na TV Barrandov. Hvězda pouze za celkem dobré gore. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ani tragické výkony zúčastněných "herců" a "hereček" mi nezabránily v kvalitním diváckém zážitku. Exploaťák jak má být, žádné dlouhé nudné předehry, žádná velká psychologizace postav, žádné vysvětlování střelcovy motivace, prostě sadistický psychopat v hejkalovi, výstřel za výstřelem a postupné přibývání zářezů na sniperově pažbě. Film jednoduchý, přímočarý, za pár babek, se záživnou atmoškou, s několika roztomilými brutalitkami a s jednou takřka meditativní scénou s vlkem (nebo snad velkým kojotem?). A nadmíru mě potěšil závěr. Víc japonských režisérských zběsilců do Hollywoodu, sím. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama