Reklama

Reklama

Spálit na prach

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se matka jeho syna dostane do konfliktu s pařížským podsvětím, motocyklový závodník s vášní pro adrenalin začne pracovat jako drogový kurýr, aby splatil její dluhy. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (26)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní gangsterka z Francie o slušném klukovi, který se zaplete do místního gangu, aby splatil dluh své přítelkyně donášením drog z bodu A do místa B na motorce a samozřejmě né vždy to půjde hladce. Příběhově film do žánru nepřináší nic nového, ale díky netradičnímu stylu, dobrému tempu, dostatku napětí a sympatickým hercům je z toho víc než výživná jednohubka, která potěší fanoušky motorek. 7/10. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Divoká jízda na motorce s drogama na zádech a poldama v patách. Drsná, i když jednoduchá, akční podívaná při které mi při motorkohoničkách doslova tuhla krev v žilách. Jelikož jízdu na dvou kolech miluju asi jsem se nechala příliš strhnout vciťováním se a místy jsem měla tendence zavřít oči a ...Za mě 88% ()

Reklama

Filmantomas 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je takovej trochu ošoust. Jeho ex mu dává při každé příležitosti najevo, že je pro ni odpad a on ji za to bezmezně miluje. Když ji obere o dope její novej nabíječ, tak tenhle ošoust rychle přispěchá a rozesere si celej život a kariéru závodníka, jen aby ji dostal z průseru za 50 litrů euro. Zaplete se s bandou dobrotivých francouzkých romů a začne pro ně převážet mouku. Každej ho pořád fackuje, nadává mu a on se furt tváří vděčně. Skvělá kamera a akce. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Jak to má míň jak 3 kola , bojim se toho jak čert kříže. Nicméně tady jsem si to opravdu užil . Tonyho bejvalka má problém a Tony se ho pokusí vyřešit , tím že začne jezdit po dálnici jako kurýr a převážet šmak pro Miguela. Takže se mu pokusej zavařit nejen dálniční hlídky , ale taky arabská konkurence. Bylo to opravdu celé jak na spídu a ten konec byl třešnička na dortu. Moc líbilo , pěkně. ()

PatrikTM 

všechny recenze uživatele

Jo, jsem milonvík motorek a ano, je to důvod proč jsem tento film chtěl vidět. Ale sám mám odzkoušeno, že i člověka kterého nebaví motorky, tento film může velmi zaujmout. Znáte ten pocit, když si děláte svojí práci, jezdíte na motorkách a najednou se vám dostane informace že vaše ex manžela musela pracovat s drogama ? No.. Já ne, ale ten vášnivý jezdec tohle zažil. Aby ji z toho dostal, tlačilo ho svědomí minulosti ze vztahu a jeho vlastní rozhodnutí bylo se ponořit do brindy aby vyprostil z brindy svou ex a oplatil to, ale tentokrát už to byla jediná možnost jak vše zachránit. A nebojte, nebudete se nudit, bude vám to servírovat další nepokoje a budete si klást otázky: "Co se stale dál" ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel na různých místech v Île-de-France, zejména v Choisy-le-Roi a na okruhu LFG v La Ferté-Gaucher. (bianci)

Reklama

Reklama