Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Achillova pata má jméno Kate McKinnon. Netvrdím, že se jí některé z fórků nepovedly, ale jednoznačně navrch mají ty trapnější a bohužel do nich nutila i Milu Kunis. Ruku v ruce s tím jde i přetažená stopáž, která dávala vyniknout ne úplné sehranosti ústředního páru. No ale zase nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil. Vzdor výše zmíněnému jsem se několikrát od srdce zasmál, akce byla víc než jen solidní a najde se tu i pár obskurních postaviček charakteristických pro podobné záležitosti. Konkrétně Ivana Sachno coby vraždící gymnastka byla boží. Plusem je i matička Praha v jedné z vedlejších rolí či snaha přeslabikovat Nové Hodějovice. Lehce nad průměr tedy film nakonec přelezl, ale mohl a měl být mnohem lepší. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to za tři, ale hvězdu přihodím za Prahu. Negativa: je to zbytečně dlouhé a má víc než dost hluchých míst. Pozitiva: Naštěstí těch zhruba 60 % stopáže, což je pořád nadpoloviční většina, to výborně šlape, hlášky jsou husté, parodie na gymnastku Nadiu Comanecieuovou dokonalá (a ono se tam objeví víc narážek na jiné filmy / osobnosti - a to nejen na Snowdena/ situace / filmy / písničky / politiku / cirkus / plakáty...), není to až tak blbé, jak by člověk od filmu se dvěma bláznivýma holkama v hlavní roli čekal, akce je natočená velmi slušně a nepředvídatelně, že skutečně jsem se bavil a připomněl si staré, zlaté časy Jamese Bonda. Některé nápady (využití rtěnky na palec) nebo situace ("Cílem jsou dvě přitroublé Američanky) bych zařadil po bok toho nejlepšího, co v oblasti špionážní parodie vzniklo. Navíc Morgan mi trochu připomíná mou sestru Anitu, takže pro mne měl film ještě nečekaný druhý plán. Celkově až na ty zbytečné scény skvělá a nadprůměrná zábava. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Může to být u nezkušeností paní režisérky / scénáristky, ale po celkem slušným úvodu to upadne do jakési letargie a nehne se to dál, co hůř, přestane to být sranda. M. Kunis se snaží, resp. hraje naprosto přirozeně, zatímco její parťačka K. McKinnon je přímo tragická, nevtipná, trapná a přehrávající. Chvílema přitlačit na pilu je potřeba, ale tlačit tak, až ten stroj zavaříte, to se nevyplatí. Takže vlastně jediným světlým momentem je velice slušná akce, která ale časem z filmu vyprchává, a potom odkazy na ČR včetně několika scén z Prahy. Toť vše, nic víc, nic míň. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Mila a Kate sú neskutočná dvojka. To priateľstvo aj všetky tie crazy stunts im veríte. Ten film je zábava. A je zábavný. Za akčné scény by sa nemusel hanbiť ani Logan či Deadpool. Ale stále je v hrdinoch istá až naivná bezprostrednosť, ktorá chytí za srdce a robí z nich viac než len stereotyp. Bola som zvedavá na Sama a fakt mu to išlo, chlapcovi. Gillian bola príjemné prekvapenie a jej scény s Kate boli lahodné. No a Hasan, ach Hasan. Možno to bola jednohubka. ALe nenudila, potešila a mnohé iné podobné filmy by si z nej mohli brať príklad. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama